Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam bejelentette: egy 20...

A fiam bejelentette: egy 20 évvel idősebb nővel van együtt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam 28, a nő 48. Fogalmam sincs, hogyan kellene kezelnem a helyzetet.Nyilván a gyerekem boldogsága a legfontosabb, de akárhogy is, egy szülő se ilyen párt képzel el a gyereke mellé. Ha még 10 év lenne a különbség, azt mondom, érdekes, de oké. De 20??? Állítása szerint a nő gondolkodása fogta meg, hogy el lehet vele beszélgetni mindenről, ellentétben a vele egyidős lányokkal. Felvetettem a gyerek témát is, azért egy 48 éves nőnek már hova lesz gyereke? A fiam azt mondja, ismer olyat, aki 50 évesen szült, így nem aggódik. Úgy érzem tehetetlen vagyok (felnőtt férfi, nem mondhatom meg neki, hogy mit tegyen vagy mit ne), és hátra dőlve kell végig néznem, ahogy a fiam tönkreteszi az életét... Mi van ha ez a nő csak kihasználja? Csak egy gyereket akar még csináltatni magának? Tanácstalan vagyok. Más is volt már hasonló helyzetben?

2018. máj. 29. 15:10
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
71%
Semmit! Egy felnőtt életébe ne szólj bele!
2018. máj. 29. 15:43
 12/50 anonim ***** válasza:
35%

nyugi ez a kapcsolat nem lesz túl tartós. Megtapasztalja ezt is, aztán továbblép.

Egyik kapcsolat sem marad meg sokáig, amiben az indok az az, hogy " a nő gondolkodása fogta meg"

2018. máj. 29. 15:44
 13/50 anonim ***** válasza:
73%

A 20 éves székely legény bejelenti apjának, hogy egy 35 éves 3 gyerekes nőt vesz el.

Apja: "De hát fiam, módos gazda fia vagy és még jóképű is, válogathatsz a csinos szűz leányok közt is!"

Székely legény: "Édesapám, én nem TÁGÍTOK!"

2018. máj. 29. 15:48
 14/50 anonim ***** válasza:
47%

Persze. A gondolkodása. Mondjuk lehet, hogy arra felé a szexet így hívják....

Magyarul mutatott valami olyat a fiadnak, ami elvette az eszét, és ezt nem rossz értelemben mondom.

Majd az idő eldönti mi lesz a kapcsolatból, te legyél csak szemlélője a helyzetnek, ha nem akarod, hogy megromoljon a viszony köztetek.

2018. máj. 29. 15:50
 15/50 anonim ***** válasza:
73%

28 éves férfi és 48 éves nő: "ne irányítsd ne szabotáld, felnőtt ember!!"

28 éves nő és 48 éves férfi: "hol a puskám bmeg???!"

2018. máj. 29. 15:52
 16/50 anonim ***** válasza:
53%
nem kell tenned semmit, úgysem fog sokáig tartani a dolog. és tudom, hogy le leszek pontozni, de MAXIMUM 10 évnél reálisan nézve szerintem senki nem adna több időt ennek a kapcsolatnak, hiszen melyik kb 40 éves, ereje teljében lévő férfinak kéne egy 60 éves, nagymama korú nő? az már nem is a milf kategória.....
2018. máj. 29. 15:53
 17/50 anonim ***** válasza:
65%

Semmit se tegyél, mert csak összeveszel a fiaddal, ha a kapcsolat ellen vagy. Gyerek itt viszont már nem lesz, mert igaz, hogy, van aki szül 50 évesen, de magyarországon csak évente hárman, nagyon-nagyon ritka dolog.

Ezeknek a kapcsolatoknak általában vége szakad pár éven belül a nagy korkülönbség miatt.

2018. máj. 29. 16:07
 18/50 anonim ***** válasza:
50%

Tehát: a gyereked felnőttként, szabad akaratából él egy szeretetteljes, tisztelettel teli, őt boldoggá tevő párkapcsolatban.

Erre te, mint anyja, a boldog, felnőtt gyereked életére úgy reagálsz, hogy tönkreteszi az életét, mit tegyek, internet népe, mit tegyek?!

Akkor most nyers leszek: semmit, csillagom. Szádat befogod, és egészen addig a percig szívből örülsz mindennek, amíg a fiad boldog. Ennyit tehetsz. Minden egyébbel csak a saját ostoba hárpiaságodat bizonyítod. Addig, amíg a fiad elvisel.

2018. máj. 29. 16:25
 19/50 anonim ***** válasza:
63%
16-os, én elhiszem, hogy a fatornyos faludban nincs semmi, csak amit megszoktál, de .... khm ... a francia elnök is milyen jól elvan az ő asszonyával. És ha egy példa van, ott több is akad ám.
2018. máj. 29. 16:27
 20/50 anonim ***** válasza:
62%
"hárpiaság", te jó ég... :D nem tudom, kik válaszolgatnak itt, de ha vannak köztük családanyák, megnézném, hányan örülnének, ha a gyerekük egy ehhez hasonló kapcsolatban élne..lehet, hogy mosolyognának, de hogy az nem lenne őszinte, az fix :D
2018. máj. 29. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!