Anyukák, mit szólnátok ahhoz, ha családostul mennétek strandolni, és a kamasz korú lányotok tangás fürdőruhát akarna felvenni, engednétek neki?
Figyelt kérdés
Vagy fordított esetben, ti felvennétek tangát az ilyen korú gyereketek jelenlétében a strandon?2018. máj. 27. 12:03
31/32 anonim válasza:
Azt vesz fel ami tetszik neki.
Egyébként pedig jó izlésű lány mert nekem a lányom veszi meg a fürdőruhám/bikineim és van amelyik szép tangás.
32/32 anonim válasza:
en soem hordtam tangat semmilyen valtozatban de nem azert mer "mitszolnak hozza??" hanem mert nem volt nekem kenyelmes. a szep tini kislanyomnak biztosan nem tiltanam meg. ha viszont en is hordtam volna es meg a korom miatt ugy iteltem volna meg hogy semmi gond vele siman felvettem volna. mellesleg en 16 evesen is egyreszest viseltem mert azt szerettem, pedig egy idoben modellkedtem is tehat nem volt semmi kivetnivalo az alakomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!