Anyukák, mit szólnátok ahhoz, ha családostul mennétek strandolni, és a kamasz korú lányotok tangás fürdőruhát akarna felvenni, engednétek neki?
Szerintem meg tök ugyanaz. Anyuka legalább már felnőtt nő. Én ugyan csak 25 vagyok és direktben nem szoktam bámulni senkit, de ha már ilyen nyíltan kipakolnának, akkor inkább nézném meg egy csinos, 40-es anyuka fenekét, mint egy 14-15 éves kislányét. Nem vagyok perverz, hogy gyerekekre hajtsak.
Egyébként nem tiltanám meg a lányomnak, főleg, mert egy kamasznak semmit nem lehet tiltani. A családi nyaraláson legalább tudunk rá figyelni, de ha ott nem lehet tangában, akkor majd felveszi máskor, amikor mi nem látjuk.
Egy tinilánynak nem lehet megmagyarázni, hogy miért ne mutogassa pl. ez esetben a fenekét. Náluk most ez a divat, felnőttet akarnak játszani, fiúzni akarnak...
Majd tanul a saját hibájából, amikor a többi csaj kiröhögi a háta mögött, hogy hogy néz ki, meg főleg akkor, ha majd egy 15-20 évvel idősebb strandmacsó befűzi és beviszi magával az öltözőbe...
"Ha már egyszer fürdőruha, akkor nem teljesen mindegy, milyen fazonú? A lényeget eltakarja, nem?"
Te láttál már tangát? Konkrétan a segged lyukán kívül semmit nem takar el.
Meg a képmutatás. Ha más teszi fel a kérdést, akkor "senki nem fog nézni, különben is, szard le" - mondják a nem modell alkatú lányoknak.
Én azt mondom, ha undorító, akkor mindenhogy az, ha meg nem, akkor a nagyi is hordja. Nem csak a pasik szemének kell öltözködni csajszikák.
A legtöbb normális fickó tényleg nem a csajok miatt gyúr, bár az is jó kis motiváció, a fő, hogy eddzen... S nem is csajozik be valaki csak azért, mert kigyúrja magát, ez azért összetettebb, viszont már sokszor kivesézték a Testépítés szekcióban.
Ami a kérdést illeti, bár anyuka nem vagyok, szóval ez totálisan elméleti, szinte mindent elkövetnék, hogy lebeszéljem a gyereket róla. Én soha, sehol nem vennék fel tangát, rém kényelmetlennek tűnik s publikusan akkor is közönségesnek, ha magát a testet normális dolognak tartom. Inkább mennék nudista strandra, az mégis normálisabb, de azt se szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!