Ha 2 hétre egy idegen családhoz kéne költöznöd, kibírnád?
én is voltam vendégcsaládnál, pont két hétig, nagyon jó volt:) megismerkedhetsz az ő szokásaikkal, és ráadásul mivel csak két hétre mész, valószínűleg megpróbálnak majd lenyűgözni:) lehet h ők isn izgulnak, hogy mi van ha nem szeretsz ott lenni, ezért nagyon nyitottak lesznek
az a fontos hogy ha bármi problémád van azt azonnal beszéld meg velük, szinte biztos hogy megértik és megpróbálnak változtatni...szal nyugi :)
ÁÁÁ. Bárcsak lenne rá lehetőségem. Mennék többre is!
25/f
Te is nézed a "Feleséget cserélek"-et? Em én úgy tudom, az 10napos [5-5 nap így meg úgy], csak ők mondják 2 hétnek :D, legalábbis így figyeltem meg :P
Em ha rendes, normális család, akkor igen, de ha olyanok, mint a műsorban [pl azok, akik verik a gyerekeket vmilyen bőrdarabbal, vagy azok akik étterembe mennek csórni kaját], azoktól isten ments! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!