Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 2 hétre egy idegen családho...

Ha 2 hétre egy idegen családhoz kéne költöznöd, kibírnád?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 11:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
ja, voltam cserediák :D
2010. jún. 15. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, 10 napot laktam 13 évesen egy idegen családnál, és tök jó volt :) Angliában, egy angol családnál. Volt két aranyos de nagyon rossz gyerekük is, imádtam velük lakni.
2010. jún. 15. 11:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, szupi :) Mondjuk csak aludni jártam oda, 2 hetet voltam Spanyoloban hostcsaládnál. A lényeg h kaját adtak :P
2010. jún. 15. 11:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Nehezen. De ha muszáj lenne, akkor igen. Sőt még meg is próbálnám magam jól érezni, csak azért is.
2010. jún. 15. 11:38
 5/15 anonim ***** válasza:
áltisk. 5.től roppant gyér-mit is várunk egy 11 évestől:D- nyelvtudással körbeutaztam fél európát. kórussal mentünk, szinte mindenhol cserekapcsolatok voltak. kibírtam és nagyon élveztem többnyire. ma is sokat utazok, néha vissza hozzájuk, már akivel tartom a kapcsolatot. időközben felsőfokút is tettem. szóval klassz. lásd meg az előnyét:)
2010. jún. 15. 11:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Idegen családnál minden gond nélkül, sajátomnál már nehezen :D
2010. jún. 15. 11:50
 7/15 anonim ***** válasza:
76%
Néha még jobban is érzi magát az ember egy idegen családnál, mint a sajnátjánál, én simán bevállalnám.:)
2010. jún. 15. 11:58
 8/15 anonim ***** válasza:

:)

csatlakozom!

.

.

.

.

.

Anyám a háború után volt kisleány. Nem volt kaja, de Pesten mégannyi sem. Kaptak egy nyolcéves kislányt eltartásra eg yévre. Teljesen idegen volt a kislány, de naygon-nagyon megszerették egymást, felnőtt koru

kig testvérként tartották a kapcsolatot. leinte persze honvágya volt a kicsinek, de végülis jól érezte magát.

2010. jún. 15. 11:59
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Néha még jobban is érzi magát az ember egy idegen családnál, mint a sajnátjánál, én simán bevállalnám.:)
2010. jún. 15. 12:00
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Egyszer egy hétig laktam egy olasz családnál, de idegen magyaroknál is laknék, ha megengedik.
2010. jún. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!