Utána tudok nézni valahol hogy kitagadtak-e az örökségből?
Földhivatal alatt arra gondolhatott, hogy kinek a nevén van a ház. Ha az apuka csak haszonélvező, akkor a ház már kiesik a hagyatékból.
Amúgy fent mindent leírtak. Ha halálakor semmi sem volt a nevén akkor nincs mit örökölni.
"Sosem szerettek engem, pedig nem adtam rá okot nekik"
Pedig ez pl. eléggé egy nyomós ok, hogy apád halálára vársz, hogy némi pénzhez jussál!!
Undorító vagy!!!
Kedves utolsó elolvastad te egyáltalán a kérdést leírását. Ott írja a kérdező: "A kapcsolatot is megszüntették velem, hiába kerestem őket nem jött tőlük válasz.". Tehát ő megpróbált kapcsolatba lépni az édesapjával és a családjával is, de nem tudott.
De konkrétan válaszolva, szerintem ennek így sehogy sem tudsz utána nézni. Majd maximum apád halála után értesülhetsz erről. (Bár kitagadni nem fognak, mert ahogy leírták ahhoz nagyon nyomós érv kell, de azokat a forgatókönyveket is leírták, ahol elintézik, hogy ne is legyen örökség, amiből neked jutna.)
14!
Valóban. Az is kézenfekvő, legalábbis felenk, hogy a vagyon nem csak ingatlan lehet
Ember. Azt írtad, honnan vettem ezt a baromságot. Ezek szerint felétek nem kézenfekvő, hogy jön ide a főődhivatal. Az napnál világosabb, hogy a nem nyilvántartott, nem névre szóló vagyonelemeket bukja a kérdező, ha az édesapja ki akarja hagyni vagy a kedves család úgy akarja.
Honnan veszed azt a baromságot, hogy itt jó ez a stílus?
A kérdezőt nem viszi előre, engem meg bánt.
Utolsoka!
Kerdes: Utána tudok nézni valahol hogy kitagadtak e az örökségből ?
A te valaszod: földhivatal.
A földhivatal egyedul azt tudja megmondani, higy adott ingatlan kinek a neven van. Ebből meg véletlenül se derül ki, higy kérdezőnk kj van e tagadva vagy sem. "Ember", neked agyilag nincs minden rendben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!