Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem jár nekem semmi?...

Tényleg nem jár nekem semmi? Nagyon megromlott a kapcsolat a párommal. Helyrehozni nem lehet, és már nem is akarom!

Figyelt kérdés
Közös lakásban lakunk,amin a szüleim házára jelzálog hitel van. Így tudtuk csak megvenni. Kezdetektől a párom számlájáról vonják a hitelt. Mikor felvettük én a gyerekkel voltam otthon. Most állandóan a fejemhez vágja hogy ha eladjuk nekem nem jár semmi,mert ő fizeti a hitelt.

2018. máj. 21. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Most állandóan a fejemhez vágja hogy ha eladjuk nekem nem jár semmi,mert ő fizeti a hitelt.

Biztos kelett gyerek egy rossz kapcsolatba,keress ügyvédet,ne várd meg h ő tolja eléd a leléptetőt..

2018. máj. 23. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

"de a hitelt eddig csak ő törlesztette. Na annyival több jár neki az osztozkodásnál."

Ez nem így van. A gyerekkel otthon töltött időt összegszerűsítik, mivel a KÖZÖS gyereketek miatt nvoltál otthon.

2018. máj. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!