Barátom szülei nagyon ellenzik a kapcsolatunkat. Mit lehet ilyen esetben tenni ha még nem tudunk össze költözni?
Ő 22 éves, én 18 vagyok. Pár hónapja is ismerkedtünk, de akkor semmi gondjuk nem volt vele. Pár hete össze is jöttünk, és ezt inkább az én családom tudomására hoztuk csak. De a barátaink és egyéb emberek előtt is simán felvállaljuk.
A szülei állítólag az előző barátnőjénél is csak azt engedték meg, hogy a lány este 8ig lehet csak náluk.
Nem volt sok kapcsolata még barátomnak, volt egy hosszabb is, ott is inkább csak a vége felé barátkoztak meg a lánnyal.
Szerintem nem jellemző rá, hogy akárkit felvisz magához, mert ugye a szülei ekkora drámát csapnak mindenből..
Este együtt voltunk, aztán nála aludtam (akkor már a szülei aludtak), reggel velük nem találkoztam de a tudomásukra jutott, hogy ott voltam. Ők ugye nem tudták még, hogy együtt vagyunk.
Amúgy nagyon szigorú szülei vannak barátomnak, és nagyon félek, hogy el fogják tiltani tőlem. Az előző kapcsolatomat az én szüleim ellenezték nagyon, és tudom milyen rossz érzés állandóan a szidást hallani a szüleidtől a párodra..
Mit lehet ilyen esetben tenni?
Nem akarom elveszíteni őt ez miatt :(
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!