Családon belüli erőszak! Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Rokoni körben van egy család.
Anya, apa, két gyerek, akik 3/5 évesek.
Apu a gyerekeket nem bántja, de néha elcsattan egy-két pofon, viszont a veszekedés, ugráltatás mindennapos.
Mindez csak a feleség felé, de a gyerekek látják.
A családi ház csak az apa néven van.
Mit lehet tenni?
Az az igazság, a nő is szarik rá, fontosabb neki a pénz.
A gyerekeket sajnáljuk igazából.
2018. máj. 17. 12:09
11/22 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke.. - pl... a másikat azóta már törölték.
12/22 anonim válasza:
Szegény remélem talál magának egy jó pszichológust.
13/22 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok.. - tessék, stílus ugyanaz, koholt probléma, túldramatizálás :D
14/22 anonim válasza:
Oda kell neki csapni. Az ilyeneket le kell torni, megalazni, befenyiteni. Akar nyilvanosan is. Tudom hogy szarul hangzik, de aki meg ut egy not, az meg erdemli. El kell erni hogy megalazkodjon. Utana nyugton lesz.
15/22 anonim válasza:
Feljelentesre meg csak egy jo alibit kell kitalalni es kesz.
16/22 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt a normális válaszokkal, pls
17/22 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok.
2018. máj. 17. 13:55
18/22 anonim válasza:
És ha válaszoltam jóindulatúan miert kell engem lepontozni ? Meg ha kamu is a kerdes
20/22 anonim válasza:
Jé, tényleg hasonlóak a linkelt kérdések, sose vettem volna észre. Biztos csak egy unatkozó tinédzser csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!