Mit csináljak ha tudom hogy apám megcsalj anyámat?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy kihez forduljak .Ma megláttam hogy apám holnapra egy másik nővel találkozik .Telefonszámot is cseréltek .Amint lebeszéltek mindent kitörölte az egész beszélgetést2018. máj. 15. 15:01
21/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom ti milyen családba nőttetek fel hogy ennyire nincs meg a család összetartás.
2018. máj. 15. 17:19
22/29 anonim válasza:
Bocsi mit tartsunk össze két emberen akik nem szeretik egymást,vagy te ha nem szeretnéd a férjed vele lennél és eljátszanád a nagy boldogságot,ugyan,magadnak ne hazudj,keresnél te is mást v elválnál. Kényszerből semmi értelme egy családnak. Én láttam milyen jo és boldog a kényszer család.
23/29 A kérdező kommentje:
Épp ez az hogy nem akkarok kényszer házassgot
2018. máj. 15. 17:27
24/29 anonim válasza:
Akkor,gondolod ha kötelezet apádat h anyáddal lgyen az boldog házasság lesz majd,ugysnugy félre fog menni csak ügyesebb lesz,leht anyád is ügyes,szálj ki az életükből,éld a sajátodat.
25/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az Értelmes válaszok
2018. máj. 15. 17:35
26/29 anonim válasza:
Mégis mit csináljunk innen,köttözük oda apádat,ha menni akar ugyis menni fog,ezt meg kéne tanulni már,kérdezz rá,aztán lépj tovább. Nem a szüleid életéd kéne élned.
27/29 anonim válasza:
És anyádnak nyilván fogalma sincs... hagyjuk már, a drága anyucid csak félrenéz, de tudja hogy félredugnak mellette...
28/29 anonim válasza:
Hogy mit tennék? Én soha többet nem tudtam normálisan beszélni apámmal, a mai napig nem megy. Tuti megbánta már emiatt, hiszen az összes gyereke megutálta egy életre... Lehet jönni, hogy ez az ő magánügyük, de nem, nem az, ez az egész családra tartozik. Ennek tudatában menjen félre mindenki, hiszen többet veszíthet mint egy feleség. :)
29/29 anonim válasza:
El kell vállni,nem nyitottházasságban élni a látszatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!