Mit csináljak ha tudom hogy apám megcsalj anyámat?
Nem vagy te olyan nagyhatalmú, hogy bármit meg tudj akadályozni, amit az apád akar. Anyádat és a házasságukat (azzal együtt a te életedet) is csak tönkreteszed, ha óvodás módjára árulkodsz. Az anyád dolga, hogy észrevegye, hogy megcsalják, ha meg nem veszi észre, elégedetten él.
(Már ha valós a kérdés, mert tényleg gyanús a magyarázkodás ezzel a kölcsönkért tablettel meg a közben kimenéssel.)
Ha már megtette és anyukád ennek ellenére nem küldte el a vérvörös náthás duzzadt váladéktól bűzlő redves picšàba, akkor mindketten felelősek a dologban.
Mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit hagy magával tenni. Ilyen a megcsalás is.
Persze van egy másik aspektus is. Ha apud anyudat szeretei lélekkel, csak testileg kíván rá másik phuntzee-ra, akkor voltaképpen csak önkielégít ahol egy másik test a szexuális segédeszköz. Ezt nem én mondtam amúgy, hanem Chong An Sunim zen buddhista apát-szerzetes.
Tehát ha így nézzük maga a megcsalás is sokkal inkabb egy legendás dráma telis tele közhelyekkel és túlhájpolással ahhoz képest, ami végülis valójában.
Ha anyud nem tűrné, elvált volna.
Más: te csak a megcsalás gyanúját látod. Nem tartasz gyertyát, akkor vagy tanúja igazán a megcsalásnak, ha rajtakapod őket. Addig ez csak maximum gyanú, de lehet félreértés is.
Kérek mindenkit, aki most nagy bőszen nekiesik lepontozni, hogy gondolja át az írottjaimat és ha nem ért egyet, kérem írja is le, hogy miben. Köszi.
Meg aztán lehet hogy anyukád sokkal ügyesebb mint ti ketten vagytok.
Ő is megcsalta de ti nem tudjátok , vagyis te nem tudod.
Ez is lehet benne, hogy a faterod rájött és ezért csinálja.
De ez is pont olyan feltételezés mint a tied.
De ha igy lenne is, azt nem tudom elképzelni hogy a mai világban ne lenne neki saját külön telefonja.
Pont tőled kéri el a tabletet, aztán ott hagyja neked hogy te olvasd el és mindent tudj.
Nagyon nem valós ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!