Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tudom hogy...

Mit csináljak ha tudom hogy apám megcsalj anyámat?

Figyelt kérdés
Fogalmam sincs hogy kihez forduljak .Ma megláttam hogy apám holnapra egy másik nővel találkozik .Telefonszámot is cseréltek .Amint lebeszéltek mindent kitörölte az egész beszélgetést
2018. máj. 15. 15:01
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Nem ez volt az első hogy fbon írogat más nőknek és elkérte a tabletem hogy megakkar valamit nézni közbe kiment és nem zárta le és megláttam egy két furcsa mondatot és onnantól figyeltem hogy mi lesz a vege .Nem akkarom hogy tönkre tegye anyukámat
2018. máj. 15. 16:17
 12/29 anonim ***** válasza:
48%
Felnőtt vagy a másik kérdesedből kiderült.. Éld az éledet. Mit szeretnél h éljenek hazugságban mint nálunk,hála nekik sokáig azt tartottam normálisnak h a házastársat utálni kell,és pokol az egész,és folyton lelépni ahhoz akit szeretünk. Jó példát láttam erre otthon,apának ott volt a barátnője anyának a párja,közbe együtt éltek miattam elvileg,és ment a vita,és a többi cuki dolog ha otthon kelett lenniük egy légtérbe. Végül összepakoltam és leléptem. Szerencsére az akkori párom megmutatta h nem ez a normális ami nálunk volt.
2018. máj. 15. 16:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te olyan nagyhatalmú, hogy bármit meg tudj akadályozni, amit az apád akar. Anyádat és a házasságukat (azzal együtt a te életedet) is csak tönkreteszed, ha óvodás módjára árulkodsz. Az anyád dolga, hogy észrevegye, hogy megcsalják, ha meg nem veszi észre, elégedetten él.

(Már ha valós a kérdés, mert tényleg gyanús a magyarázkodás ezzel a kölcsönkért tablettel meg a közben kimenéssel.)

2018. máj. 15. 16:28
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Ha már megtette és anyukád ennek ellenére nem küldte el a vérvörös náthás duzzadt váladéktól bűzlő redves picšàba, akkor mindketten felelősek a dologban.

Mindenkivel csak azt lehet megtenni, amit hagy magával tenni. Ilyen a megcsalás is.

Persze van egy másik aspektus is. Ha apud anyudat szeretei lélekkel, csak testileg kíván rá másik phuntzee-ra, akkor voltaképpen csak önkielégít ahol egy másik test a szexuális segédeszköz. Ezt nem én mondtam amúgy, hanem Chong An Sunim zen buddhista apát-szerzetes.

Tehát ha így nézzük maga a megcsalás is sokkal inkabb egy legendás dráma telis tele közhelyekkel és túlhájpolással ahhoz képest, ami végülis valójában.

Ha anyud nem tűrné, elvált volna.

Más: te csak a megcsalás gyanúját látod. Nem tartasz gyertyát, akkor vagy tanúja igazán a megcsalásnak, ha rajtakapod őket. Addig ez csak maximum gyanú, de lehet félreértés is.

Kérek mindenkit, aki most nagy bőszen nekiesik lepontozni, hogy gondolja át az írottjaimat és ha nem ért egyet, kérem írja is le, hogy miben. Köszi.

2018. máj. 15. 16:37
 15/29 anonim ***** válasza:

Meg aztán lehet hogy anyukád sokkal ügyesebb mint ti ketten vagytok.

Ő is megcsalta de ti nem tudjátok , vagyis te nem tudod.

Ez is lehet benne, hogy a faterod rájött és ezért csinálja.

De ez is pont olyan feltételezés mint a tied.

2018. máj. 15. 16:50
 16/29 anonim válasza:
Szetintem beszélj apukáddal, mondd el neki hogy tudod. Elöször tisztázódjanak a dolgok
2018. máj. 15. 16:52
 17/29 anonim ***** válasza:
83%

De ha igy lenne is, azt nem tudom elképzelni hogy a mai világban ne lenne neki saját külön telefonja.

Pont tőled kéri el a tabletet, aztán ott hagyja neked hogy te olvasd el és mindent tudj.

Nagyon nem valós ez.

2018. máj. 15. 16:57
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem nekem hagyta itt hanem az asztalon hagyta mert ki kellett mennie mert szólt a telefonja
2018. máj. 15. 17:11
 19/29 A kérdező kommentje:
De nem érdekel az ilyen hozzàszólás.
2018. máj. 15. 17:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Miért nem a saját dolgoddal foglalkozol,mint a szüleid halott házasságát probáld kényszeresen megmenteni,mikor lehet már rég nincs mit. :O
2018. máj. 15. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!