Mit csinálál? Ha megtudnád hogy a lányodat megverte a férje? én: azonnal letörném a kezét és a szájába adnám!
nagyim mikor rájött hogy anyát megütötte az a himnemű akit apának sosem neveztem,kisbaltát állitott a kezébe (nem mert rendőrségre menni szerencsére:D),mai napig alig tudja használni...akkor 5-6 éves lehettem...
anyám mikor legelső pasimat hazavittem,közölte,hogy hasonló sorsra juttaja azt aki bántani mer engem...lányom lesz,énis megigérek hasonlot...
Gyerek van? Lányodé vagy közös a lakásuk?
Elmennék hozzájuk egy lakatossal, azonnal zárat cseréltetnék. Aztán összeraknék a férjének egy váltás ruhát, és mehet világnak, de nem engedném be többet.
Nincs gyerek? A férjé a lakás?
Elmennék a lányomért, összeraknánk a holmiját és elmenekíteném.
A bátyám lányát csak akkor sikerült elszakítani a férjétől, amikor az már sokadszorra verte meg. Végül eltörte a karját.
A bátyám bedühödött és amig a veje a kórházban könyörgött a lánynak és az anyjának, hogy soha többé nem teszi és bocsássanak meg neki, odament a lakásukra (volt kulcsa), és elhozta a lány holmiját. Most indul a válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!