3,5 éve együtt vagyok a párommal. Én szeretném komolyabbra fordítani, de ő még nem biztos benne, hogy velem akarja összekötni az életét, mivel még nem éltünk együtt. Ha ennyi év alatt nem tudta eldönteni, akkor ott már baj van, nem?
Számomra sem egyértelmű, hogy a párod csak házasodni, vagy összeköltözni sem akar. A házasságot én sem javasolnám együtt lakás nélkül, mert hiába vagytok együtt 3,5 éve, ha nem laktatok együtt, akkor nem ismeritek egymást igazán. Nem véletlenül mondják, hogy lakva ismeriszik meg a másik.
Szóval előbb költözzetek össze, aztán a többi majd jön magától.
Én múltkor megkérdetem arról a páromat, hogy mikor érezte azt (pontosabban mennyi ideje voltunk együtt), amikor már azt érezte, hogy velem akarja leélni az életét. Azt mondta, hogy ő ezt már az első évben tudta.
Tulajdonképpen az összeköltözés is egy "komolyabbra fordítás", szóval azt mielőbb meg kellen ejteni. És ha az után sem tudja, hogy akar-e téged a későbbiekre, akkor nem érdemes tovább vesződni vele.
Mi is jöv.hónapban hogy 1ütt leszünk már 4éve.Én is mondtam már neki 100*hogy össze akarok költözni vele(laktunk már 1ütt),de ő nem akar.Mindíg talál valami kifogást.Pedig én lassan majd gyereket szeretnék(2-3évben benne van)mire jönne a baba meglenne szinte minden.De ő nem akar.
Nálunk a másik próbléma az hogy én el szeretnék menni Bp.-re lakni,vagy más nagy városba,ő nem akar.Itt akar maradni a faluba,ahol semmi munka lehetőség nincs és a környéken sem.
Már elgnodolkoztam azon hogy lelépek,pedig szeretem őt,de már ez is más kérdés hogy mit érzek iránta.Már nem úgy szeretem(mint régen),de félek elhagyni.(nem tudom miért van ez).
Beszélj vele,és ha még mindíg így gondolkodik ne várj rá.
22/L
Én már két éve kérem, hogy költözzünk össze. Eleinte egyáltalán nem akarta, aztán már állítólag igen, csak a pénzt sajnálta a közös albérletre. (Nem túl jól áll anyagilag, így eléggé össze kellett volna húznia a nadrágszíjat)
Én most vásároltam egy lakást, ahová viszont szívesen odaköltözne, csak én így már nem nagyon akarom. Erőltesse meg már magát, ne csak beleüljön a kényelembe... nincs igazam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!