Egy pár-külön temetkezési hely?
Remélhetőleg még nagyon messze van mire erre sok kerül,de most elgondolkodtam.
Családi sirhely van nekünk is,mefg pároméknak is...egymástól kb 150km-re...akkor ha meghalunk nem egymás mellé leszünk temetve?
Vagy anyám meg motohafaterom,szintén két külön családi sirhely,őket is külön kell majd ha odakerül a sor?
vagy ez hogy szokás?
szerintem ez egyre kevésbé szokás. Sokszor halnak meg különböző helyeken a házaspárok, egyre több az urnás temetés és egyre több aki szétszóratja a hamvait.
Szerintem ez mindenkinek a saját döntése, tehát nem árt, ha a család tudja, hogy hogyan és hová szeretnének temetkezni a tagjai.
Ezen már én is gondolkodtam.
Nekem volt egy válásom, gyerek maradt, a mostani férjem pedig rettentő fiatalon elvesztette a feleségét. Annak idején ő dupla sírt vett a feleségének, hogy majd mellé kerüljön. De ez elég furcsa lenne, s ő azt mondta, inkább együtt legyünk.
Viszont itt borul az elmélet, hogy a gyerek intézi majd, mert ugye az én saját gyerekem nem akarhat az édesapja mellé temetni, hisz elváltunk.
Így viszont majd az elhunyt feleség marad egyedül. Ráadásul ő még csak nem is szülei mellett van...
Én nem hiszem, hogy akkor már mindegy, mert talán a halottnak igen, na de képzeld el mondjuk a gyerek szempontjából, akinek többszáz km-re vannak eltemetve a szülei...
anyámék külön lesznek,ez tény (bár remélem ez minél később következik be)
furcsa lesz,mert én rokonságomból eddig mindig egy fix itt meg...furcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!