Kérhetek egy kis segítséget? Vagy esetleg tanácsadást?
Figyelt kérdés
Sajnos van a családban egy nagy probléma. Az unotesvérem megbolondult. Endokrinológus szakorvosként dolgozik 3 éve az Emirátusokban. Abu Dhabiban egy magánkórházban dolgozik. Tegnap Skypon hívott minket és azt mondta: eldöntötte, hogy kb fél év múlva visszajön és itt fog dolgozni Magyarországon a szülőhazájában. Mondanom sem kell, hogy a nagynénim sírva fakadt, hogy hogy lehet ekkora barom. Szeretem a hazámat de ez meggondolatlan döntés és az egész család nem tudja mit tegyen. Hogy magyarázzuk el neki, hogy az életét rontja el. Segítsetek kérlek.
Nem akarlak megbántani, de aki itt érzéketlen, az te vagy.Én kétszer is dolgoztam fél-fél évet Angliában és Franciaországban is, Igazából kedvesek voltak velem, nem mondhatok rosszat.Ad egy: szörnyű honvágya van ám az embernek.Hiányoznak a megszokott arcok, emberek, szokások, kaják.Hiányoznak az otthoni dolgaid, hogy a saját dolgaid vannak körülötted, hiányzik az otthonod, meg a bazsalikompalántád, amit tavaly te ültettél, és nem tudod, megvan-e még. Hiányzik a nyelv, főleg ha nem anyanyelvi szinten beszéled az adott országét.Hiányzik sok minden, és egy idő után ez mindent más előnyt elnyom.
Ezért még messze nem neveznék bolondnak senkit, mert nem tud világpolgárként a jég hátán is bármeddig megélni.
2018. ápr. 28. 14:31
22/34 anonim válasza:
Miután "nyomoroncnak" nevezted, én a helyében egy forintot nem küldenék nektek többet, és a kapcsolatot sem tartanám veletek. Ő tanult azért, hogy ott dolgozzon, és ennyit keressen, a lehetőség előtted is ott van,hogy tanulj. Igazán hálás család vagytok...
2018. ápr. 28. 14:39
23/34 anonim válasza:
Ja és ő a nyomoronc. Tényleg nem értem minek akar hazajönni.
2018. ápr. 28. 14:40
24/34 anonim válasza:
az a nyomoronc potyán fizetett nektekj 300 ezret!! Pedig tehette volna hogy nőkre költi stb. Ha annyira rosszul álltok akkor TE miért nem tanultál eleget hogy jó állásod legyen vagy a szüleid nagynénéd? Ez van dolgozzatpok 3 műszakban és rinyáljatok, hogy a szemét uncsitesód, aki magának tanult és gürizett(ugye egyetem mellett kell gyakorlat ami éjszakai műszakot jelent és nem a gazdag betegeket, hanem öreg ember szarát kell akár fölpucolni) pofátlanul képes a SAJÁT pénzéből adni a semmirekellő munka kerülő családjának :D
2018. ápr. 28. 15:07
25/34 A kérdező kommentje:
Irónia... Tudjátok irónia
2018. ápr. 28. 15:08
26/34 anonim válasza:
Semmi gond, én megoldom a problémád. :D Képernyőkép a gyk-ról, így töröltetni se tudod. IP cím alapján mindjárt megvagy és onnan már sétagalopp megtalálni a rokonod. Megy is neki, egy szép üzi, hogy a kedves rokonság mit gondol róla. ;D Tuti nem jön haza. De a pénzcsap is bezár!
2018. ápr. 28. 15:19
27/34 anonim válasza:
Már hogy rontaná el az életét? 3 év alatt annyit keresett ott kint (mert gondolom nem verte el az összes keresetét, félre is tett), hogy itthon élete végéig megélhet belőle akár munka nélkül is.
2018. ápr. 28. 15:27
28/34 anonim válasza:
Szegény, én se értem, miért akar hazajönni, mikor itthon az összes rokona hülye, mint a segg.
2018. ápr. 28. 16:44
29/34 anonim válasza:
Miért ne lehetne magánpraxisa egy endosnak? Simán lehet, egyre tudatosabbak az emberek, egyre több a hormonális probléma, meddő nő, pm beteg... megél itthon is.
2018. ápr. 28. 16:45
30/34 anonim válasza:
Miért vagyunk érzéketlenek?
Felnőtt ember, ne szóljatok bele az életébe, inkább a sajátotokkal foglalkozzatok, mert láthatólag elég unalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!