Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérhetek egy kis segítséget?...

Kérhetek egy kis segítséget? Vagy esetleg tanácsadást?

Figyelt kérdés
Sajnos van a családban egy nagy probléma. Az unotesvérem megbolondult. Endokrinológus szakorvosként dolgozik 3 éve az Emirátusokban. Abu Dhabiban egy magánkórházban dolgozik. Tegnap Skypon hívott minket és azt mondta: eldöntötte, hogy kb fél év múlva visszajön és itt fog dolgozni Magyarországon a szülőhazájában. Mondanom sem kell, hogy a nagynénim sírva fakadt, hogy hogy lehet ekkora barom. Szeretem a hazámat de ez meggondolatlan döntés és az egész család nem tudja mit tegyen. Hogy magyarázzuk el neki, hogy az életét rontja el. Segítsetek kérlek.
2018. ápr. 28. 09:55
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Itt mennyi érzéketlen tuskó van.
2018. ápr. 28. 11:55
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
Én a nagynénéd helyében örülnék, hogy hazajön a gyerekem. Arra nem gondoltok hogy esetleg magánpraxist akar nyitni a az éveken át összespórolt havi 8 milliós fizetéséből?
2018. ápr. 28. 12:04
 13/34 A kérdező kommentje:
Endokrinológus? Praxis??
2018. ápr. 28. 12:07
 14/34 anonim ***** válasza:
64%
Bocs, tènyleg. Magánpraxisa nem lehet. De attól mert haza akar jönni abszolút nem barom.... A pènz nem minden....
2018. ápr. 28. 12:44
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jönnék haza,pont miattatok.
2018. ápr. 28. 13:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
nagynénid a potya pénz miatt sír és pont. Amúgy tudod, hogy viselkednek ott kint a külföldiekkel. Nem mondanak rád rosszat és szépen fizetnek,de a testbeszédükkel éreztetik, hogy kívül álló vagy. Amúgy te dolgoztál meg ott kint ezért a pénzért? na ugye hogy nem. Ő élete ő dolga, nem megőrült csak az ottani életstílus nem jön be neki.
2018. ápr. 28. 13:49
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

"Itt mennyi érzéketlen tuskó van" - te már csak tudod.

Sz*rt sem tudsz a kinti életéről, de hogy nem küldi majd haza ezentúl a 300 ezret havonta, az neked is nagyon fáj!

2018. ápr. 28. 13:53
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem nevezném ezt élet elrontásnak. Becsülendő, hogy tudja, hogy mennyi neki az elég. Nem lesz rossz élete ettől. Persze én elképzelni sem tudom, hogy egyszer legyen 8 millióm egyben, nem hogy havonta :D

Szemétség a másik életébe beleugatni azért, hogy nekem jó legyen. Nem azt mondta, hogy meggondolta magát és inkább drogos gogo táncos lesz, csak itthon akár orvos lenni..

2018. ápr. 28. 14:05
 19/34 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz lehet neki tényleg. Khaidiya Palace Rayhan szállodában lakik amit a klinika fizet neki.Egy 5 csillagos szálloda. Mint tudjuk ott a diplomásoknak általában ingyen lakhatás van. Tehát albérletre nem kell költeni. Az a 8 millió az alap. Még mellé megy a túlóra ami plussz 1 millió havonta. És így az a o millió az full nettóban van. Ott nincs adó. Tehát a nyomoroncnak ne essen már nehezére 300 ezer forintot hazakuldeni néh a csóró családjának. Mert nem állunk annyira nagyon jól anyagilag. És kb a kórházban az orvosok 60%a európai. Tehát azt se mondhatja, hogy idegennek érzi magát. Mind1 itt nincsenek túl megértő emberek.
2018. ápr. 28. 14:14
 20/34 A kérdező kommentje:
A kórház hadd ne mondjam. Mint egy luxusszálloda ahol dolgozik.
2018. ápr. 28. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!