Egy teljesen megromlott házastársi viszonyt, melyben állandósultak a veszekedések, meg lehet menteni?
Ami segíthet, az a családterápia, de az sem biztos, hogy müködik.
Ha a férjed nem akar segítséget, akkor viszont nem lehet semmit tenni, okosabb, ha elválsz töle.
Míg veszekedni tudtok jobb mint amikor már nem. Anno mielőtt én váltam akkor kb két évig előtte úgy éltünk mint a lakótársak és nem a házastársak.
Ha már úgy érzed, hogy fulladozol a házasságban egyszerűbb kilépni. De amíg láttok esélyt rá, hogy helyre tudjátok hozni, addig semmiképpen sem kell elválni
Ha nem látod a kiutat, nem bírod így tovább férjed hajthatatlan a dologban semmi változás nem volt/van/lesz, akkor szerintem sok értelme nincsen. Válás után elég rossz volt nekem is, de így utólag nagyon is helyes döntés volt akkor. 35N
Igen, meg lehet menteni. Külső segítség nélkül is, de úgy azért tényleg nehezebb.
Nekünk sikerült, és mindketten teljesen mások lettünk. Átalakult a kapcsolatunk is. Sokkal több bizalom és szeretet lett benne, mint előtte volt. Sokáig tartott, mire ide jutottunk, de nem bántuk meg ezt az utolsó próbálkozást. :)
Nekünk ez már a sokadik utolsó és ezután már tényleg nem lesz több. Tegnap a házassági évfordulónkon borított ki, vagyis egyáltalán nem ünnepeltünk. Nagyon gonoszan nekem tud esni és mikor kiborulok miatta, akkor ő az urak fölényével lenéz rám, hogy milyen szánalmas a sírásom és ő ezt a viselkedész nem bírja. Mindig minden vitában fölényes, dölyfös és nagyokat szúr.
Itt már annyi sérelem volt, nincs lejjebb.
Évekkel ezelőtt kezdődött, csak nem láttam, mert nagyobb volt a ragaszkodás.
Évek óta szex is alig van, most már fél éve megint nincs és ennek kapcsán is annyi visszautasítás ért, majd végül egy"nem vagy jó az ágyban", hogy megmondtam neki, én ezekután már próbálkozni sem bírok.
Végül mégis azt akarja, próbáljuk megint meg....
Én a helyedben nem akarnék MÉG EGY esélyt adni, hanem minél elöbb beadnám a válókeresetet.
AMit írsz, az nem olyan helyzet, amin LEHET javítani, föleg, hogy a másik félnek tökéletesen megfelel, hogy terrorizál téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!