Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Drogozik a gyerek apja mit...

Gabriellacica kérdése:

Drogozik a gyerek apja mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 3,5 éves kislányunk és kb 7 hónapja elkezdett fűvezni a párom erősen, régebben amikor megismertem csinálta de abba hagyattam vele..most újra kezdte,hiába mondom neki hogy egyszer rendőrt vagy mentőt hívokrá azt mondja én fogok rosszul járni mert én veszélyesztetem a gyereket mert tudom hogy csinálja,sokszor elakartam küldeni már nem szeretem eltávolodtam töle a viselkedése miatt, tényleg elvennék tőlem a gyereket ezmiatt? azért nem merek lépni.
2018. ápr. 13. 07:08
1 2
 11/18 kovpet ***** válasza:
77%
# 2: Amit írsz, az nem felel meg a valóságnak. Nincs feljelentési kötelezettsége egy sima polgárnak általános esetben, csak nagyon kevés bcs esetén, pl terrorozmus vagy emberrablás. Még egy gyilkosságot sem állampolgári kötelesség jelenteni.
2018. ápr. 13. 12:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, ő lakik nálam. De egyszerűen nem tudom ki rakni hiába kérem meg stb akkorsem hajlandó elmenni. Én nem szeretnék semmiből sem gondot. De elég gond márcsak ő is a viselkedésével. Ha ki teszem nincs hova mennie hajléktalan lenne..
2018. ápr. 13. 12:51
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Már bocs: de ez sz.r ügy. Akkor is kitenném. Ebben ő másodlagos szempont , drogosnak semmi keresnivalója a gyerekek körül. A füvesekkel az a baj, hogy időzített bombák. Nem is értem hogy veszélyeztetheted a gyerekeket azzal hogy drogost hagysz a közelükben. Honnan tudod mikor lesz agresszív, mikor kattan be és üti agyon a kicsiket?
2018. ápr. 13. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod rávenni, hogy szokjon le róla sajnos, ezt ő magának kell akarnia (de látszólag nem akarja). Az olyan emberek, akik ilyen cuccokat szednek, nem fogják más kedvéért abbahagyni. Egyszer az egyik barátnőm bemutatott egy srácot, akivel együtt dolgozott és találkozgatott is. Egy teljesen normális srácnak tűnt, ameddig meg nem tudtam, hogy többször is lop boltokból, majd eladja a holmikat, hogy legyen még több pénze ilyen olyan drogokra. A férjednek sem fog egy idő után tabu lenni egy-két dolog, amikor nem lesz pénze megvenni magának a "jót". Nem azért fogják elvenni tőled a kislányodat, mert rendőrt/mentőt hívsz a bedrogozott férjedre, hanem azért, mert hagyod, hogy a kicsi vele egy házban éljen. Gondolj bele: a kislány hamar fel fogja fogni (talán már most is), hogy apával valami nem stimmel. Ha nincs szerencséd, akkor eltanulja tőle, hogy a fű meg a drog jó dolog. A helyedben elválnék, inkább lennék szingli anyuka, mint egy drogos felesége. Akkor maradnék mellette, ha saját magától (!) jönne rá arra, hogy egy kisgyerek apukája, akire vigyáznia kell, és önszántából elindulna a leszokás és a javulás útján.
2018. ápr. 13. 16:49
 15/18 anonim ***** válasza:
33%
Uram atyám, hogy itt milyen sötét emberek vannak. Ne értsetek félre még soha nem füveztem, de ne kezeljetek már valakit aki füvezik mint egy kemény drogost. Olyan buták vagytok hogy az már undorító.
2018. máj. 3. 12:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Én személy szerint azért ítélem el a "csak" füvező embereket is, mert az összes ilyen szokasú ember akit ismertem elég züllött életmódba kezdett a fű és az általa megismert személyek miatt. Nem tűrném meg hosszútávon magam körül, a gyerekem is félteném, akár apja, akár nem.
2018. máj. 3. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:

9-es válaszolóval teljességgel egyetértek. Kár védeni a füveseket. Aki habituális fűfogyasztó azzal súlyos gondok vannak, lásd a kérdező "párját". Egy tipikus motiválatlan, lusta tróger, aki ül a valagán, szívja a füvet és nem lehet mit csinálni vele. Egy haszontalan here.

Ezen nem segít, hogy "DE ÉN NEM! Én csak alkalmakként szívok füvet, mellette programozó vagyok!" és hasonló reakciók.

Egyrészt a kérdező nem veled jött össze, másrészt a füvesek többsége nem ilyen. Eleve akit füvesnek neveznek ott már feltételezhető, hogy eléggé rá van kattanva a cuccra.

Lehet azzal jönni, hogy ez azért van, mert a fűfogyasztásnak nincs történelme Magyarországon és majd 1-2 generációval később képes lesz az átlagember úgy füvet fogyasztani, hogy ne váljon belőle néhány év alatt heherésző idióta.

Ezzel amúgy egyet is értek. Ha például most jönne be az alkohol Magyarországra, a mostaninál kb. 3-4x több alkoholista lenne.

A füvet ennek ellenére nem mentem fel az alól, hogy jelenleg tucatszámra gyártja a heherésző idiótákat. A kérdezőn és azokon, akiknek szintén rihiröhi, motiválatlan biomasszává válik a párja / rokona / gyerek ez nem segít.

2018. máj. 9. 14:58
 18/18 anonim ***** válasza:

@15

A gaz (nem fű) legfőbb, ismert mellékhatásai:

- 6-10 ponttal csökkenti az IQ-t

- rák

- pszichózis (leginkább maradandó, néha átmeneti)

- megnövekedett esély alzheimerre

- bármilyen szellemi betegség kialakulása esélyének növekedése

- memória végleges roncsolódása, nem csak ne memlékszel arra, mik voltak, de új emlékekt sem tudsz rendesen tárolzni

- lustaság

Ezenfelül még annyit megemlítek, hogy a gaz nem drog (tudomány szerint), hanem toxin. Egy spanglit átlagban 6 napig tisztít ki az agyadból a szervezeted. Ha tartósan szívsz, ez hónapokig is eltarthat, és addig rendesen roncsol. ;)

2018. máj. 9. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!