Drogozik a gyerek apja mit tegyek?
9-es válaszolóval teljességgel egyetértek. Kár védeni a füveseket. Aki habituális fűfogyasztó azzal súlyos gondok vannak, lásd a kérdező "párját". Egy tipikus motiválatlan, lusta tróger, aki ül a valagán, szívja a füvet és nem lehet mit csinálni vele. Egy haszontalan here.
Ezen nem segít, hogy "DE ÉN NEM! Én csak alkalmakként szívok füvet, mellette programozó vagyok!" és hasonló reakciók.
Egyrészt a kérdező nem veled jött össze, másrészt a füvesek többsége nem ilyen. Eleve akit füvesnek neveznek ott már feltételezhető, hogy eléggé rá van kattanva a cuccra.
Lehet azzal jönni, hogy ez azért van, mert a fűfogyasztásnak nincs történelme Magyarországon és majd 1-2 generációval később képes lesz az átlagember úgy füvet fogyasztani, hogy ne váljon belőle néhány év alatt heherésző idióta.
Ezzel amúgy egyet is értek. Ha például most jönne be az alkohol Magyarországra, a mostaninál kb. 3-4x több alkoholista lenne.
A füvet ennek ellenére nem mentem fel az alól, hogy jelenleg tucatszámra gyártja a heherésző idiótákat. A kérdezőn és azokon, akiknek szintén rihiröhi, motiválatlan biomasszává válik a párja / rokona / gyerek ez nem segít.
@15
A gaz (nem fű) legfőbb, ismert mellékhatásai:
- 6-10 ponttal csökkenti az IQ-t
- rák
- pszichózis (leginkább maradandó, néha átmeneti)
- megnövekedett esély alzheimerre
- bármilyen szellemi betegség kialakulása esélyének növekedése
- memória végleges roncsolódása, nem csak ne memlékszel arra, mik voltak, de új emlékekt sem tudsz rendesen tárolzni
- lustaság
Ezenfelül még annyit megemlítek, hogy a gaz nem drog (tudomány szerint), hanem toxin. Egy spanglit átlagban 6 napig tisztít ki az agyadból a szervezeted. Ha tartósan szívsz, ez hónapokig is eltarthat, és addig rendesen roncsol. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!