Más is érezte már úgy, hogy hiába van családja, minden
problémában magára hagyják, mindent egyedül kell
megoldania?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a mai családok jó részében semmiféle összefogás nincs, de nem arról szólna elvileg a család, hogy segítjük egymást? Védőhálónak is szokták nevezni a családot, én ebből semmit nem érzek, inkább azt, hogy egy plusz front a munkahelyi ellenségek mellett, mert ellendrukkerek a saját családomban is vannak, tőlük aztán nemhogy segítséget nem várhatok, hanem még örülhetek, ha nem rúgnak belém ők is.
".... nem szeretne-e elválni, de azt felelte, esze ágában sincs, neki megfelel ez a házasság. - Én viszont szenvedek benne." Akkor miért töle várod, hogy kezdeményezze a válást??? Te érted magad?
2018. ápr. 10. 15:34
12/21 A kérdező kommentje:
Mert van egy gyerekünk, aki nagyon ragaszkodik hozzám, én játszom vele, én altatom mesével, én csinálok neki vacsorát. A gyerek meghalna, ha egy olyan anyával maradna, aki reggel rögtön felkelés után a számítógépnél ül, és az estéit is ott tölti, a gép előtt, nem a férjével és a gyerekével beszélget.
2018. ápr. 10. 15:43
13/21 anonim válasza:
A gyerek nem hal meg, viszont azt nagyon is megszenvedi, hogy egy mérgező hzasságban élnek a szülei.
2018. ápr. 10. 15:45
14/21 A kérdező kommentje:
A feleségem számára fontosabb a céghez való lojalitás, mint a házastársi - nem szeretet, az már nincs - szolidaritás. Én a cég reformellenzékéhez tartozom, míg ő a vezetők nyalógépe. Ennek ellenére ő sem jut előre, ugyanúgy, ahogy én sem, pedig tényleg hosszú nyelve lett az utóbbi időben. Nem látja be: kár neki annyira teperni: mi kicserélhető fogaskerekek vagyunk a cég gépezetében. Amikor felajánlotta neki a főnök (aki legalább sajnál engem, mert látja a feszültséget köztünk), hogy menjen át másik részlegre, azt mondta, ő inkább maradna, szívesen versenyez velem, győzzön a jobbik. Ennek hallatán még a legkeményebb férfi kollégák is lehidaltak. Ilyen fokú elszántságot még férfiak körében is ritkán látni.
2018. ápr. 10. 15:51
15/21 anonim válasza:
"De az is előfordult, hogy - mivel azonos munkaterületen dolgozunk -, hogy a feleségem velem konkuráló pályázatot nyújtott be egy projekt elnyeréséért (otthon titokban készítette el, előtte azt mondta, hogy ő nem fog pályázni), és az is megtörtént három hónapja, hogy a vállalati részlegünk egyik fontos kérdésében nyíltan ellenem szavazott (ezen még a munkatársak is fel voltak háborodva), s mikor otthon megkérdeztem, miért, akkor azt mondta, hogy a lelkiismerete ezt diktálta. "
Tehát úgy véled, kötelessége feladni a saját karrierét csakhogy te utat kaphass, és kötelessége akkor is melletted szavazni ha nem ért veled egyet? El vagy tévedve. Mi az hogy felháborodtak a kollégák? A nejed nem a tartozékod, önálló döntésre képes nő. Miért ne szavazhatna ellened? A munka az munka. Nem köteles bólogatni mindenre.
2018. ápr. 10. 15:53
16/21 anonim válasza:
Be ne dőljetek már. Múltkor volt hasonló, ha nem ugyanez, akkor is kiderült, kamu. A gonosz karrierista nő sztereotípiára van kihegyezve az egész. Olvassátok már a kommentjeit.
2018. ápr. 10. 15:55
17/21 anonim válasza:
"A gyerek meghalna, ha egy olyan anyával maradna, aki reggel rögtön felkelés után a számítógépnél ül, és az estéit is ott tölti, a gép előtt, nem a férjével és a gyerekével beszélget." Legalább ne nyomnád ennyire full kreténbe a kamut bakker.
2018. ápr. 10. 15:56
18/21 A kérdező kommentje:
Azért amikor az ő egyik javaslatáról volt szavazás, én hiába nem helyeseltem 100%-ban az ötletét, mégis mellette szavaztam. Ezt úgy hívják: házastársi szolidaritás és tapintat.
2018. ápr. 10. 15:57
19/21 anonim válasza:
Igazatok van, ez tényleg kamu.
2018. ápr. 10. 16:20
20/21 anonim válasza:
"Azért amikor az ő egyik javaslatáról volt szavazás, én hiába nem helyeseltem 100%-ban az ötletét, mégis mellette szavaztam. Ezt úgy hívják: házastársi szolidaritás és tapintat." nem, ezt úgy hívják hülyeség. az ember a szakmájában ne házastársi, hanem szakmai alapon döntsön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!