A volt feleségem 3 kutyát 2 macskát 2 pintyet 2 hörcsögöt 1 nyulat 4 madár pókot és 3 siklót tart a lakásba és mondanom se kell milyen a szag ettől a két gyerekem így él ez normális?
"Köpködő kobra nincs?"
Hogyne lenne, csak az nem állandóan tartózkodik ott!
A világnak az a véleménye, hogy egy írástudatlan sötét bunkó vagy.
Az állattartás pedig normális, örülj neki inkább, hogy ebben a közegben nőnek fel a gyerekeid, a szag már kevésbé normális, rendszeresen kéne takarítani és akkor nincs szaga egyiknek sem.
Az állattartás normális, de nem az, hogy egy állatkertet tart valaki lakásban.
Valaki sorolta, hogy 2 lovat, kutyákat stb. tart - nos gondolom ezek nem lakásban vannak, vagy legalábbis a lovak biztos nem. Innentől nem összehasonlítható a helyzet, tehát értelmetlen az a hozzászólás. Nem mindegy, hogy egy félhektáros kertben szaladgálnak a kutyák, macskák stb. vagy egy kétszobás lakásban próbál megférni két gyerek + ennyi állat.
Ha pedig valaki kisebb-nagyobb helyesírási hibát vét, az nem analfabéta, csak rossz a helyesírása. Egyébként nem rí ki az átlag gyakorizók közül, és ilyen helyesírású ember általában nincs unos-untalan b...ogatva emiatt.
Továbbá az, hogy egy szülőnek esetleg tényleg kirívóan rossz a helyesírása (bár itt erről nincs szó), az nem veszélyezteti a gyerekek egészségét és fejlődését. Viszont aki egy ekkora állatseregletet tart egy társasházi lakásban, ott nagyon nehéz (szinte lehetetlen) tisztességes higiéniai viszonyokat produkálni. Konkrétan: folyton takarítani és almolni kellene, amire érthető módon nincs ideje és energiája az egyedülálló anyának. Ezért van a szag is, ami persze nem betegségokozó, de jelzés, hogy nincs rendben a higiénia.
Kérdező, szerintem nem sokat tehetsz. Nem tudom, mekkorák a gyerekek. Azt sem tudom, hogy ők akarták-e ezt a sok állatot. Ha igen, akkor hívd fel a figyelmüket, hogy gondozni is kell őket. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy anyuka heppje lenne ez az állatsereglet és a gyerekek ellenkezése dacára szerezte volna be az összeset.
25es
,, Innentől nem összehasonlítható a helyzet, tehát értelmetlen az a hozzászólás.,,
Miért is értelmetlen a hozzászolasom? Írta a kérdező, hogy kertes ház... Azt egy szóval nem írta, hogy kint vagy bent vannak e az állatok!
Nekem az egyik kutya, egy macska, a nyúl, a papagáj és a 2 Boàm bent vannak....
Én is mindig úgy bondom, hogy a lakásban vannak az állatok, néha bejön a másik 2 macska és a kutya is.
Egyszerűen nem az a baj, hogy ennyi állatot tart, hanem az hogy igénytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!