Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt feleségem 3 kutyát 2...

A volt feleségem 3 kutyát 2 macskát 2 pintyet 2 hörcsögöt 1 nyulat 4 madár pókot és 3 siklót tart a lakásba és mondanom se kell milyen a szag ettől a két gyerekem így él ez normális?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 3. 17:19
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk ahhoz, hogy férgesek legyenek a gyerekek, elég, ha a játszótéren macskasz.rral gyurmáznak a homokozóban, de megértem amúgy, hogy idegesít a helyzet. De mivel már nem ott laksz, így mást nem tehetsz, minthogy szóváteszed. Lehet, hogy ők nem veszik észre, mert már megszokták a szagot.
2018. ápr. 4. 08:36
 22/39 anonim ***** válasza:
78%

"Köpködő kobra nincs?"

Hogyne lenne, csak az nem állandóan tartózkodik ott!

2018. ápr. 4. 08:41
 23/39 anonim ***** válasza:
58%

A világnak az a véleménye, hogy egy írástudatlan sötét bunkó vagy.

Az állattartás pedig normális, örülj neki inkább, hogy ebben a közegben nőnek fel a gyerekeid, a szag már kevésbé normális, rendszeresen kéne takarítani és akkor nincs szaga egyiknek sem.

2018. ápr. 4. 08:43
 24/39 anonim ***** válasza:
61%

Az állattartás normális, de nem az, hogy egy állatkertet tart valaki lakásban.

Valaki sorolta, hogy 2 lovat, kutyákat stb. tart - nos gondolom ezek nem lakásban vannak, vagy legalábbis a lovak biztos nem. Innentől nem összehasonlítható a helyzet, tehát értelmetlen az a hozzászólás. Nem mindegy, hogy egy félhektáros kertben szaladgálnak a kutyák, macskák stb. vagy egy kétszobás lakásban próbál megférni két gyerek + ennyi állat.

Ha pedig valaki kisebb-nagyobb helyesírási hibát vét, az nem analfabéta, csak rossz a helyesírása. Egyébként nem rí ki az átlag gyakorizók közül, és ilyen helyesírású ember általában nincs unos-untalan b...ogatva emiatt.

Továbbá az, hogy egy szülőnek esetleg tényleg kirívóan rossz a helyesírása (bár itt erről nincs szó), az nem veszélyezteti a gyerekek egészségét és fejlődését. Viszont aki egy ekkora állatseregletet tart egy társasházi lakásban, ott nagyon nehéz (szinte lehetetlen) tisztességes higiéniai viszonyokat produkálni. Konkrétan: folyton takarítani és almolni kellene, amire érthető módon nincs ideje és energiája az egyedülálló anyának. Ezért van a szag is, ami persze nem betegségokozó, de jelzés, hogy nincs rendben a higiénia.

Kérdező, szerintem nem sokat tehetsz. Nem tudom, mekkorák a gyerekek. Azt sem tudom, hogy ők akarták-e ezt a sok állatot. Ha igen, akkor hívd fel a figyelmüket, hogy gondozni is kell őket. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy anyuka heppje lenne ez az állatsereglet és a gyerekek ellenkezése dacára szerezte volna be az összeset.

2018. ápr. 4. 09:18
 25/39 A kérdező kommentje:
Guldmund koszonom a 22 eves anyuka meg szegyelheti magat.
2018. ápr. 4. 09:30
 26/39 anonim ***** válasza:
84%

25es

,, Innentől nem összehasonlítható a helyzet, tehát értelmetlen az a hozzászólás.,,

Miért is értelmetlen a hozzászolasom? Írta a kérdező, hogy kertes ház... Azt egy szóval nem írta, hogy kint vagy bent vannak e az állatok!

Nekem az egyik kutya, egy macska, a nyúl, a papagáj és a 2 Boàm bent vannak....

2018. ápr. 4. 10:12
 27/39 anonim ***** válasza:
74%

Én is mindig úgy bondom, hogy a lakásban vannak az állatok, néha bejön a másik 2 macska és a kutya is.

Egyszerűen nem az a baj, hogy ennyi állatot tart, hanem az hogy igénytelen...

2018. ápr. 4. 10:14
 28/39 A kérdező kommentje:
Mind bent van sajnos.
2018. ápr. 4. 12:02
 29/39 anonim ***** válasza:
45%
Ha mind bent van, akkor mindegy, hogy lakás vagy ház.
2018. ápr. 4. 12:20
 30/39 anonim ***** válasza:
83%
De miért sajnos, hogy mind bent van?? Komolyan nehéz felfogni, hogy nem az állatokkal van a baj, hanem hogy az exed lusta utánuk takarítani?? Nem az állatokat kell szidni, én is sok állattal élek együtt teljesen kulturált körülmények között egy lakásban, mivel naponta eltakarítok utánuk mindent.
2018. ápr. 4. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!