A volt feleségem 3 kutyát 2 macskát 2 pintyet 2 hörcsögöt 1 nyulat 4 madár pókot és 3 siklót tart a lakásba és mondanom se kell milyen a szag ettől a két gyerekem így él ez normális?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 3. 17:19
12/39 anonim válasza:
10, isten ments, nem vagyok az, csak gondoltam, E/1-ben talán felfogja, mire célzok :D
13/39 anonim válasza:
B*szki, a kérdés első felénél szinte biztos voltam benne, hogy ez valami matek házis kérdés lesz. :D Amúgy szerintem ez nem normális.
14/39 anonim válasza:
Volt feleséged pályázzon meg egy állatkert-igazgatói állást.
15/39 anonim válasza:
Sírok a hozzászólásokon. Jobb lett az estém.
16/39 anonim válasza:
Nekem 2 kutyám, 2 lovam, 3macskàm,2 Boàm, 2 nyulam és egy papagájom van... És egy lányom. Nem büdös egyik sem.
17/39 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem büdös, ha takarítva vannak.
19/39 A kérdező kommentje:
6 os kedves volt feleség .nem azt kértem hogy gúnyolódj sőt téged egyáltalán nem kérdeztelek hanem kérdeztem a világot hogy mi a véleménye arról ,hogy egy hasonló így viselkedik és az még hogy férgesek voltak a gyerekek 2 hét gyógyszer na szóval asszem el lehet hinni mennyire idegesít a dolog!
2018. ápr. 4. 03:27
20/39 anonim válasza:
Nem vagyok volt feleség. 22 éves házas vagyok.
De látom nem érted. Segítek: arra akarok kilyukadni, hogy a feleséged is írhatna ide, hogy mi a véleményünk, hogy egy analfabéta a volt férje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!