Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Magánnyomozó kideríti hogy...

Magánnyomozó kideríti hogy megcsal a párom?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy egy magánnyomozó mennyiért mondaná meg hogy megcsal-e a párom? Illetve, hogy ez a fajta módszer mennyire eredményes? És ha valaki tud akkor ajánljon egyet!
2010. jún. 11. 17:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te egyébként miér nem tudod kideríteni? Elég nyilvánvaló jelei vannak, pl gyanús smsek : felhívod a számot és megmondod h ne írjon többet. Szétnézel a szgépén (persze titokban), a közösségi oldalán. Biztos tudod hova jár el, megkérdezed a közös ismerőseiteket (a megbízhatóbbakat) de ne kelts feltűnést, ne legyél tapintatlan vagy tolakodó. Esetleg kövesd úgy h ne lássa. Ilyeneket még nem próbáltál?
2010. jún. 13. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Eloszor kerdezd meg tole, lehet,hogy ingyen megtudod az igazat. persz ehhez hinni kell a "parodban".
2010. jún. 13. 22:58
 13/15 anonim válasza:
témában ennek a magánnyomozónak az oldalán elég sok riport, interjú található ami vele készült. [link]
2010. jún. 14. 00:00
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

nem értem, újabban folyton offol mindenki, senki sem válaszol a kérdésre, csak elmondja a saját véleményét.mindenkinek van véleménye, de a kérdésre nem tud válaszolni.

nem azt mondom, hogy én nem ugyanezt tettem most, de szerintem felháborító és abszurd

2010. jún. 14. 01:06
 15/15 anonim ***** válasza:
49%

Szia. Szerint ha úgy érzed, hogy megcsal, ne dönts elhamarkodottan. Először gondold azt végig, hogy ha kiderül, hogy tényleg megcsal, és amiatt válás következne, először azt gondold meg, hogy megtudnál e állni a saját lábadon. Ha vannak gyerekek először arra gondolj, hogy őket eltudnád e tartani. Ha úgy érzed tudsz nélküle is élni ( anyagiak ) akkor keress csak magánnyomozót. Amíg az anyagi háttér nem biztosított számodra, addig ne akard megtudni. Hiszen ha kiderül akkor a kapcsolatotok már nem lesz olyan mint eddig volt. És ha most nem kezdesz nyomozni utána akkor lehet hogy sosem derül ki hivatalosan. És az is lehet hogy csak egyszer csalt meg, és attól még élhettek boldogan akár 20-30-40 évig.

17/l

2010. jún. 14. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!