Pár napja derült ki, hogy örökbe fogadtak. Szeretném megkerestetni a "valódi" édesanyámat, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek egy magánnyomozó tudna ebben segíteni? Volt valakinek hasonló ügye?
Velem pont ugyan ez volt a helyzet. 24 éves koromban derült ki, hogy a szüleim nem is a valódi szüleim. Gondolhatod mit éreztem... [link] , én vele nyomoztattam, "sajnos" sikerült is eredményt produkálnia, kiderült, hogy édesanyám meghalt...
2010. júl. 16. 17:40
3/15 anonim válasza:
Lehet,hogy megtalálja,de nem biztos..ha van róla fényképet,meg vmi egyéb infód is,akkor van esélyed..
De ha nem,akkor ha nagykorú vagy akkor menj a gyámhatósághoz vagy a GYIVIHEZ..én is oda megyek majd 18 éves koromban(4 év múlva),mert engem is örökbefogadtak.
Amúgy hány éves vagy?:O
2010. júl. 16. 17:40
4/15 anonim válasza:
Ha van pénzed magánnyomozóra oké, ha nincs akkor gyivi.
2010. júl. 16. 17:46
5/15 anonim válasza:
Nembiztos ,hogy érdemes annyi pénzt költeni rá,lehet jobb ha nem tudod ki a szülőanyád.Inkább foglalkozz a nevelő szüleiddel,ők megérdemlik.
2010. júl. 16. 18:49
6/15 anonim válasza:
Barátom, a "valódi" édesanyád az aki felnevelt aki szeretett és megvédett ha kellett a valódi édesapád az aki embert faragott belőled az évek során és apa volt mikor szükség volt rá, nem az az anyád és az apád aki kipréselt magából már bocs h így fogalmazok de, ha hozzám most ide leülne anya és apa és azt mondanák h ők nem az igazi szüleim akkor megkérdezném h te neveltél fel? igen akkor kik az igazi szüleim?
2010. júl. 17. 12:44
7/15 anonim válasza:
Én meg azt mondonanám: Te neveltél fel,te voltál aki melledtem volt ezért ti vagytok.
2010. júl. 17. 17:44
8/15 anonim válasza:
Igazából a magánnyomozó az nem a rendőrség, szóval ugyanannyi esélyük van megtalálni majdnem mint neked, a különbség, hogy ők ilyen dolgokat mások helyet foglalkozásként csinálnak és talán jobban tudják kitől mit kell kérdezni, de ők is csak abból tudnak kiindulni amennyit te tudsz.
Megkérdezted az igazi szüleidet tudják-e kik a vérszerinti szüleid?
Ha nem titkos volt az örökbefogadás a gyámhatóságnál megmondják az adataikat, ha titkos volt az azt jelenti hogy a vér szerinti szüleid nem szertnék, hogy megkeresd őket.
2010. júl. 18. 19:55
9/15 anonim válasza:
Szerintem nem kell elítélni a vér szerinti anyát sem!Az unokatesómat is örökbe fogadták, de úgy szeretem, mintha édestestvérem lenne.
A nevelő szülei ismerik az igazi anyát, mert olyan volt a hely ahonnan örökbe fogadták.A nő egy ápolt kedves és szép nő volt, akinek "becsúszott" a baba, de nem tudta felnevelni, mert kirúgták az apa nem vállalta és a nő pontosan tudta, hogy nem tudta neki megadni azt, amit érdemelne a picur.PONT az ilyen történetek miatt ne ítélkezzünk! A helyedben megpróbálnám megkeresni a vér szerinti szüleimet, de ne táplálj hiú ábrándokat és elsőnek a szüleimtől kezdenék el kérdezősködni, hogy megtaláld őt/őket.!
2010. júl. 18. 19:59
10/15 anonim válasza:
Nem szabad ítélkezni azok felett akik az igazi mszüleid. Lehet, hogy tényleg meghaltak sajnos. Nem 1 olyan esetről van szó, hogy balesetet szenvedett a pár a gyerek vagy nem volt ott vagy szerencsésen megúszta! De sajnos én személyesen ismerek olyat aki 3 gyerekről mondott le és az utolsót tartotta meg. Kitartást! De ne reméld, hogy rendes emberek, és azt se, hogy angyalok. Nehogy csalódj ha sikerülne megtalálni Őket. És köszönd meg a "szüleidnek", hogy így látatlanba örökbefogadtak és felneveltek. Hajrá, sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!