Szerintetek a Nikolett név kisebbségi név?
Hát nem egy Nikolett ismersöm van és egyik sem kisebbségi
Amugy én is Niki vagyok,csak nem Nikolett,hanem Nikoletta :)
így a valk a végén sokkal jobb,sztem
ja és én sem vagyok kisebbségi :9
Hetente foglalkozik valaki ezzel a névvel. Ha nem tetszik majd nem adod a kölyködnek. Meg kisebbségi név?????
Bocsi de én 1 Nikit sem ismerek aki az lenne és mellesleg én is Niki vagyok. Tudod amikor én születtem ez 1 menő név volt. Most már visszább került a ranglétrán, de én az első lányomnak ezt a nevet adtam, mert szeretem. Ja és engem is Nikolettának anyakönyveztek, mint az előző hozzászólót :) (lányomat is így anyakönyveztettük)
Szerintem nem, de ha az is , istenem , nem értem az olyan emberekt akik cigányoznak,hogy így a cigáynok meg úgy a cigáynok, ugyanolyan emberek mint bárki más ,persze vannak nem normálisak is , de ugyanúgy van a sima fehér emberből is nem normális
én ezt gondolom
A barátnőm is Nikolett. Fél éve együtt vagyunk, de eddig ember*nek tűnik.
És nem beképzelt...
*"nem vagyok rasszista, de az ember színe..." :-)
aki ismeri be tudja fejezni gondolatban, írásban nem akarom, nehogy rasszizmussal vádoljanak az adminok :-)
A 21:29-es vagyok ,igen a pont lemaradt
amúgy a nikolett szép név, bár a gyeremekemnek biztos nem adnám, de azért szép
sok cigányt így hívnának Nikolettnek??????????????????
na azt megnézném
XD
ismerek párat de senkit sem hívnak így
lécci mondj pár olyan híres vagy ismert nevet aki kisebbségi, és Nikolettnek hívják
nemhiszem hogy találsz, ha igen akkor keveset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!