Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félénk leszbikus lányok...

Félénk leszbikus lányok hogyan ismerkednek?

Figyelt kérdés

Még nem volt barátnőm pedig már 21 éves vagyok (pasim se). Nem vagyok fiús típus, ezért a környezetemből csak a barátaim és a családom tudja mi a helyzet. Hogyan kezdjek neki az ismerkedésnek? Sok lány tetszik a környezetemben, de nem tudom hogyan mutassam ki. Hogyan lehet nőiesen kezdeményezni egy lánynál?

(Igen, szándékosan nem a Szex-szerelem kategóriába írtam, mert ott 14 év az átlagéletkor.)

2010. jún. 10. 23:38
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nekem is ugyanez. :S
2011. máj. 1. 20:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Ismerősökön keresztül, illetve melegbárban. Esetleg interneten.
2011. máj. 3. 13:00
 13/20 anonim ***** válasza:
elnézés, OFF: én nem vagyok leszbi (max látens bi), de annyira örülök az értelmes válaszoknak! :) mikor megnyitottam a kérdést, azt hittem tele lesz b*zizó idiótákkal:)
2011. máj. 3. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Lehet téged kereslek kedves kérdezö:)

22L

2011. máj. 3. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:
Lányok, ha itt találtok egymásra, az a minimum, hogy utána ugyanitt értesítettek, hogy sok boldogságot kívánhassunk:))))
2011. máj. 3. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is meglepődtem, hogy csupa értelmes válasz jött, elképesztő ahhoz képest, hogy ilyen kérdéseknél mi szokott itt zajlani :D.

Hajrá lányok!

2011. máj. 3. 18:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék ismerkedni, vágyom egy normális kapcsolatra nagyon. :(
2012. jún. 7. 23:01
 18/20 anonim válasza:

Én is elég félénk vagyok, de szeretnék ismerkedni... egy jó kapcsolatra vágyom. :)

20/L

2012. okt. 27. 12:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Lányos, kicsit visszahúzódóbb leszbikus lányokkal szívesen ismerkednék! Nagyon sok szeretet van bennem... :) 17/leszbi
2013. márc. 24. 15:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Ugyan ezzel a problémával küzdök én is. Írok privátban kedves kérdező ;)
2016. febr. 18. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!