Tudnál élni saját magaddal?
Úgy tudom s úgy gondolom, hogy a legtöbb ember frászt kapna magától. Nagyon szolid, békés, toleráns, cukorfalat embereket lehet, hogy nem, de a kicsit is nehéz esetek nagyon.
Én azért viselem el jól a páromat, mert ő sok pontban kiegészít. Saját magammal szerintem elég hamar összekapnék, az egyszer saját magam elviselése sem könnyű, egy klón borzalmas lenne.
Sok sci-fi foglalkozik eme témával, nem szokott jó vége lenni s ez nekem elég logikusan is hangzik.
A páromhoz pedig csak ne viszonyuljon senki ugyanúgy, még a klónom se. Nem szeretem a konkurrenciát.
Amúgyis csak 2 szoba van, neki nem jutna, csak a nappali és akkor is rohadtul zavarna.
Pár órát még kipróbálnám, de annyi.
Az önbecsülésemen tuti rontana, pedig az így is nehézségeknek van kitéve...
Az egynéhány személyiségem közül melyik lenne a klónom? Vagy ő is változna napjában többször? :D
Ha nem ugyanaz az én lennénk egy adott időpontban, tuti hogy kikészítenénk egymást. Amúgy meg jól ellenék vele.
Kénytelen vagyok:)
De jó párost alkotunk,forever alone:D
Soha a büdös életbe! :D
Belőlem bőven elég egy is, nem kell még egy ilyen hülye erre a világra.
Egyke gyerekként nőttem fel, a testvér sem hiányzott soha, magamból sem kellene még egy.
Nem.Sértődékeny vagyok akaratos makacs dacos.
Persze vannak jó tulajdonságaim is.
Nehéz velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!