Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert mem mondjak el a szuleim?

Miert mem mondjak el a szuleim?

Figyelt kérdés
Hogy mi az a menszesz, meg a tonbi ilyen dolgot

2018. márc. 20. 16:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
11 éves lány
2018. márc. 26. 14:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Csak szerintem fura lenne hogy blablabla...

Mi az a menstruáció, meg ilyenek.

2018. márc. 26. 14:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Csak szerintem fura lenne hogy blablabla...

Mi az a menstruáció?

2018. márc. 26. 14:43
 14/18 anonim válasza:
Megkerdezted azota
2018. ápr. 3. 19:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Ennyi idö latt már RÉG megnézhetted. Én sem anyátol tudom, 8 évesen már tisztában voltam vele.
2018. ápr. 6. 08:02
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a gyakori megy, akkor a jó barát Google is
2018. ápr. 6. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát én 21 éves vagyok.

Soha nem beszéltek róla, majd 12 évesen megjött, akkor már suliban volt ilyen védőnős felvilágosító óra, szóval tudtam.

Akkor anyàmbak az volt a vàlasza, hogy ez korai, kezembe nyomott egy maroknyi vattát és bírjam ki. Majd másnap reggel kibeszélt apámmal, hogy ennek orvosnál a helye meg stb.

Na most 8 nadrágot véreztem össze mire vett betétet. Utána meg folyamatosan az volt a gond, hogy sosem volt itthon, mert nem vett. Csomószor vécépapírt hajtogattam össze, vagy gyártottam magamnak. Meg minden spórolt pénzemet erre költöm 14 éves korom óta, inkább, minthogy átázzak.

Nekem netem sem volt.

Csak azt nem értik meg, hogy most ugyanúgy iskolàba kell járnod, tesizned a dornadresszben stb. Nem ázgatsz át. Hiányozni vagy felmentést kérni nem lehet.

2018. ápr. 19. 18:20
 18/18 anonim ***** válasza:
azért netről tájékozódni nem pont ugyanaz mint szülővel beszélni erről.
2018. ápr. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!