Miert mem mondjak el a szuleim?
Nekem anno nem mondtak semmit, de 10 évesen kezembe nyomtak egy könyvet. A baj csak az volt, hogy anyám még ehhez is hülye volt, szóval apu adta a könyvet, az meg fura azért, ciki (nő vagyok).
Én annak idején a lányomnak vettem egy könyvet, 8 évesen odaadtam, és mondtam neki, hogy ha bármi kérdése van, kérdezze ám meg. Nem kérdezett. Aztán valamikor én hoztam szóba, és átbeszéltük, pár évvel később (mármint a szexuális dolgokat).
A menzeszt 4 éves kora óta tudta mondjuk, mert meglátta a betétemet, a tampont is a dobozban, kérdezte, elmondtam az ő szintjén. (Még a peteérést le is rajzoltam, elmondtam, hogy havonta van, stb..)
Kérdező, szerintem ha kérdésed van, tedd fel a szüleidnek, de ne legyél rájuk pipa. Az én anyám is hasonló volt (csak akkor még nem volt net, és mindez a 70-es években volt, szóval....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!