Mit szólsz? Milyen élet az ilyen?
Kérdezősködj a barátnőid körében. Nekem alapból nincs pénzem fodrászra, utoljára legalább két éve voltam. A szalagavatóra a frizurám egy barátnőm készítette, a ballagásra egyszerűen megmostam és befontam, teljesen jó volt (leszámítva, hogy előtte befestettem és piros lett...). Ha évi ötször jársz fodrászhoz, akkor meg lehet, hogy elég, ha egyszerűen beszárítod. Hidd el, a képeken kb semmit nem fog számítani, hogy extra frizurád van-e.
Egyébként meg költözz el otthonról! Én ezt csináltam, igaz,hogy 14 éves korom óta külön élek és kicsit hamarabb fel kellett nőnöm, mint a többieknek, de megérte, a középiskiolai kollégium nagyon olcsó (10-15e havonta és ebben benne van napi háromszori kaja is), egyetem mellett meg lehet dolgozni. Ne törődj bele, hogy velük kell élned, mert nem kell! Ha valóban akarsz, akkor elkerülhetsz tőlük és a saját életed élheted, ahol te döntöd el, hogy bort veszel a pénzedből vagy inkább frizurát csináltatsz.
Évente 5ször fodrász???
Nekem 5 évente 1szer:-)))
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!