Mit szólsz? Milyen élet az ilyen?
Nézz körül a neten, sok fodrásztanuló ingyen elkészíti a frizurádat (akár vág is) cserébe, hogy rajtad gyakorolhat. Ők azért már nem kezdők, közvetlenül a szakvizsgára készülnek, csak modellek kellenek nekik, nyugodtan beülhetsz a székbe :=) !
Ugyanígy lehet manikűröst, pedikűröst, sőt esetleg műkörmöst is találni, ahol anyagfelhasználás van (pl. hajfestés, műköröm, körömlakk, stb.) ott is csak max. az anyagot kell kifizetni.
Sajnálom, amit apukádról írtál. Talán, ha anyukáddal elé állnátok egy józanabb pillanatában, valahogyan rá lehetne venni (háziorvos is segíthet, ha jó a kapcsolatotok. Jól ráijeszthet, ha elmondja, mi vár rá, ha így folytatja) az elvonókúrára.
Egyszerűen zavarja ha végeztem a leckémmel és előveszek egy regényt olvasni. Utálja ha okosodni próbálok.
Na meg nem járok fodrászhoz. Évente ha 5x elmegyek akkor az már nagyon jó.
Csak az fáj, hogy ha neki kell valami akkor ő megkapja, de ha én szeretnék valamit akkor talán álmomba átélhetem a vágyam.
szintén zenész és értem mire gondolsz...nagyon nehéz volt a fodrásznál sokkal alapvetőbb "kamaszkori" igényeimről lemondani, mert az apám ivott.
javaslom,hogy esetleg keress diákmunkát: én így hidaltam át a szükségleteim és a források közti szakadékot
illetve hogy egy kicsit vigasztaljalak: ezek a mostani évek nagyon jó szolgálatot tesznek majd...legalábbis engem a nélkülözés olyan emberré tette,aki megbecsüli amit már önerőből ért el....tudom sovány vigasz, majd felnőttként próbálj azért a szavaimra emlékezni
sok boldogságot
Ahol én élek nincs ilyesmi. Pénz meg nem lenne elmenni egy másik településre és időm se lenne.
Ja és apámról még azt, hogy mindenkitől sajnál mindent csak magától nem.
Nem lakok közel Pécshez...
De azért köszönöm neked is és mindenki másnak a kedvességét és a megértését.Ez most nagyon sokat számit nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!