Hazugság, szerelem?
Minek felmelegiteni egy rosz kapcsolatot, ha jó lett volna nem lépsz félre. Amugy ez csak megcsalás,túl van misztifikálva,és túl van hajtva a görcsös monogámia is. Ezért tartom én jobbnak az eleve nyitott dolgokat. Nyitott kapcsolat,nyitott házasság.
45N
Nem igazán értettem, hogy most mi a kérdés így válaszolok amire tudok.
Az őszinteségnek egy kapcsolatban alapnak kellene lennie, így én azt javasolnám vele légy őszinte.
A párkapcsolati tanácsadás valóban csak azoknak való akiknek már van mit veszteni egy kapcsolat széthullása esetén, 18 évesen ez még azért nem áll fenn.
Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy újra megpróbáld-e vele a kapcsolatot arra a választ csak te tudhatod, De előtte azért én végig gondolnám mi lehetett a hűtlenség oka, megoldottátok-e a gondot vagy elő fog fordulni újra, mert ha igen akkor ne légy tisztességtelen a sráccal és inkább hagy békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!