Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tévő legyek a lányommal...

Mi tévő legyek a lányommal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az előző kapcsolatomból van egy 18 éves lányom ,akit már

12éve nem láttam.Ugyanis mikor az új kapcsolatból megszüle-

tett a fiam és megtudták minden kapcsolatot megszüntettek

velem.Főleg az anyja csinálta az egészet mivel a lány még csak 5 éves volt.Több mint 17 éve rendszeresen fizetem a

gyerektartást,havi 70 eurot.tudom, hogy ez nem sok,de egy mezőgazdaságban dolgozó embernek rengeteg,főleg ha két -

három hónapig nincs fizetés.

CSak annyi a kapcsolat,hogy a fiammal itt-ott levelezgetnek,az MSN-en.Megtudtam,hogy az apjáról hallani

sem akar.Olyan mintha megtagadná az apját.

MOst volt a névnapja,küldtem neki zenés-verses képeslapot.

Fiamnak azt hazudta,hogy elolvasta,de én tudom hogy nem,

mivel nem kaptam emailt.

A lány most gimibe jár,s megtudtam,hogy Magyarországra

szeretne menni egyetemre.Mi Felvidéken lakunk.

Csak azt szeretném tudni,hogy is van ez?

Megtagadja az apját.Nem értem,a pénze meg jól esik.

Vagy nem is tudja,hogy eddig is az apja fizeti aziskolát?

Mi lesz az egyetemmel?

ÉN nem mondtam le a lányomról,ellenkezőleg harcolok érte,

de ő nullába sem vesz.

Mi tévő legyek?

2010. jún. 9. 20:13
1 2
 11/12 Tubarózsa ***** válasza:
100%

Szia! Van egy hasonló ismerösöm, bár ott fordittot a helyzet. van egy jóbarátnőm (18L) az anyja nem foglalkozott vele, nem tekintette a gyerekének. néha-néha teljesen közömbös volt a számára. állandoak lettek a viták, aztán 16évesen elköltözött a barátjához. A barátnőm mindent megtett h kibéküljön vele, járt rendszeresen haza (mert azért a tesóival jobban van), de semmi... aztán fel is adta a probálkozást, és idén szilveszterkor(v tavaly?) 2009/2010es bulin, oda ment anyjához, és megkérte h legalább új év alkalmából koccitson vele egy pohár pezsgővel. anyja rá nézett, majdnem elsirta magát, átölelte és teljesen megváltozott minden köztük, tényleg egy igazi anyja-lánya kapcsolat lett, és azota is szent a béke! :)

ezt csak azért írtam le, hogy ne add fel a reményt, és lehet hogy a legváratlanabb pillanatban/helyzetben keress fel a lányod és kibékültek!

Sok Sikert! :)

2010. jún. 9. 22:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem azért,de havi 70 Eu semmilyen iskolára nem elég.Annyiból talán az élelme,meg a gyógyszerei kijöttek.

Mire vártál,cserbenhagytad,most meg boruljon a nyakadba?

Nagyon sok időt kellene szánnod arra,hogy visszaszerezd a bizalmát.

Az hogy az anyja csinálta az hülyeség,nem igaz,TE hagytad,hogy ezt csinálják veled.Neked kutya kötelességed lett volna küzdeni a lányodért.12 éve le se tojtad és csodálkozol,hogy semmibe vesz?

Az egyetemről meg annyit,hogy örülj neki,hogy ilyen okos lányod van és támogasd megvalósítani az álmait.Vagy úgy harcolsz érte,hogy közlöd vele,hogy mi a túrónak akar egyetemre menni?

Nem tudom én zenés képeslapot,pláne e-mailban,azoknak szoktam küldeni,akik olyan távoli ismerősök,hogy úgy gondolom felhívni se érdemes őket.Neked reggel egy csokor virággal kellett volna az ajtajába állni,aztán ha hozzádvágata,akkor elmenni a másik csokorért és pár óra múlva újra csengetni..addig lehiggadt volna...

2010. jún. 10. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!