Mi tévő legyek a lányommal kapcsolatban?
Az előző kapcsolatomból van egy 18 éves lányom ,akit már
12éve nem láttam.Ugyanis mikor az új kapcsolatból megszüle-
tett a fiam és megtudták minden kapcsolatot megszüntettek
velem.Főleg az anyja csinálta az egészet mivel a lány még csak 5 éves volt.Több mint 17 éve rendszeresen fizetem a
gyerektartást,havi 70 eurot.tudom, hogy ez nem sok,de egy mezőgazdaságban dolgozó embernek rengeteg,főleg ha két -
három hónapig nincs fizetés.
CSak annyi a kapcsolat,hogy a fiammal itt-ott levelezgetnek,az MSN-en.Megtudtam,hogy az apjáról hallani
sem akar.Olyan mintha megtagadná az apját.
MOst volt a névnapja,küldtem neki zenés-verses képeslapot.
Fiamnak azt hazudta,hogy elolvasta,de én tudom hogy nem,
mivel nem kaptam emailt.
A lány most gimibe jár,s megtudtam,hogy Magyarországra
szeretne menni egyetemre.Mi Felvidéken lakunk.
Csak azt szeretném tudni,hogy is van ez?
Megtagadja az apját.Nem értem,a pénze meg jól esik.
Vagy nem is tudja,hogy eddig is az apja fizeti aziskolát?
Mi lesz az egyetemmel?
ÉN nem mondtam le a lányomról,ellenkezőleg harcolok érte,
de ő nullába sem vesz.
Mi tévő legyek?
szomorú helyzet, de ha ő hajthatatlan, akkor nem érdemes mindenféle gesztust tenni, megalázkodni előtte, attól még nem fog hirtelen megszeretni.
viszont próbáld meg tudatosítani benne, h. te szeretnéd felvenni vele a kapcsolatot, a lányodnak tekinted továbbra is, ha ezt elutasítja, akkor sztem nem lehet mit tenni vele...erőszakkal ugyebár nem lehet elnyerni a szeretét.
Ugyanmár, a lányod vádol!
Jó nyilván az anyja is belenevelte, és te se várj csodát 18 év után 2 hét alatt!!
Ez kurv0hosszú folyamat, akár évek is lehet, és készülj fel a rengeteg elutasításra kezdetben!
Kezdetnek mondjuk fel kellene hívnod a mobilján.
Nyilván le fog rázni de ne add fel, egy hét múlva hívd fel úrja.
Írjál neki leveleket, küldjél képet magadról.
Hívd el valahova, stb..
Hosszú csata lesz, de talán van esélyed hogy egyszer emberszámba vesz és meghallgatja a te verziódat is..
Ja meg alapból a hozzáállásodon is váktoztatnod kellene, a pénzed szxrt sem ér!! Nem attól apa valaki, hogy fizeti a gyerektartást!! Ennyi erővel az állam is nevelhette volna..
Szal nézzél már magadba!! A hibás itt csak te lehetsz!!!
Úgyhoyg ah még akarsz valamit a lányodtól az életben akkor húzd össze magad..
Ez nem 2 hete folyik hanem több éve.
Én pedig nem mondok le a lányomrol,engem nem ugy neveltek,hogyeldodjam saját gyerekemet.
Az első házasságomban sajnos nem lehetett gyerekünk.
Mire sikerült,azt meg elvették tőlem
Apja már semmiképp sem lehetsz mert arról már lekéstél, úgyhogy ezt ne is várd el!
Max ismerőse lehetsz vagy barátja..
Kénytelen vagy lemondani róla mint lányodról hiszen akkor lenne a lányod, ha láttad volna felnőni, ha mellette lettél volna amikor bemutatja az első fiúját stb..
Mondom, arról már lekéstél, max ismerőse lehetsz vagy barátja, apja már semmiképp..
Szomorú történet, de valamiről nem írtál.Az új kapcsolatod mikor, hogyan alakult ki. Mert ha ez volt az oka,hogy a lányoddal megszakadt a kapcsolatod,akkor érthető a reakció.
Én nem erőltetném a kapcsolat felvételt.Harcolni a lányodért akkor lehetett volna, mikor szétváltatok.Ha a fiadnak van kapcsolata a lányoddal, van esélyed, hogy egyszer rendeződik a kapcsolatotok.
De csak akkor, ha nem erőlteted.
Most mondjam el a bíróságon,hogy nem az én lányom,mert az
anyja miatt nem láttam felnőni?Csak a barátom,kinevetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!