Előbb elválni aztán uj kapcsolat? Vagy előbb ujat keresni, és mikor már biztos, akkor elválni?

"Ha normális, korrekt ember vagy, akkor az első opció, ha egy kapcsolatfüggő, gerinctelen, szánalmas gyáva tetű, akkor a második."
Annyira gondolkodtam, hogyan fogalmazzam meg, de az első válaszoló szívemből szólt. Egyetértek minden egyes szavával.

Sokan azt sem veszik figyelembe, hogy házas emberrel nem ugyanazok állnak szóba, akik egy függetlennel.
Akit nem zavar, hogy szerető lesz, az olyan is. Aztán a rózsaszín köd elmúltával jön a felismerés, hogy rossz cserét csinált.
Független, elvált emberként jobb partnerek közt lehet válogatni.

Szerintem elfogadható a második verzió is, ha már otthon a szex sem működik. És akkor, ha lesz csók, netán szex is az új kapcsolatban, amíg még ott a régi is, az már nem is számít megcsalásnak, hiszen rég nincs már köztük ilyesmi.
Nekem nem okozna lelkiismeret-furdalást, ha egy megromlott kapcsolat mellett mennék bele egy újba, hiszen az már megromlott, ki a lóf.szt érdekel innentől kezdve?

1. elválni
- ha a válás már húzódik x ideje, akkor KÖZBEN viszont már nem problma smerkedni. Unokatesóim két és fél évig szptak a válással a nő hülyeségei miatt, persze, hogy már ismerkedtek azalatt mindketten

14-es, igen, exem is így volt.
Nem működött semmi, mert NEKI luxus volt leülni és megbeszélni a dolgokat, folyamatosan hárított, játszadozott, egyszer kedveskedett, aztán leszart.
Közben meg már imerkedett, flörtöl a hátam mögött, kavart ezzel.azzal.
Aztán mikor megtudtam, és azonnal kidobtam, akkor ő csúszott, hogy javítsuk meg. Mondom, mit?!
A csaj amúgy le se szrja azóta, már házas is, az exemnek meg 2,5 éve senkije nincs. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!