Ti mit gondoltok az alábbi három gyerekről?
Mindhárom egyetemre jár.
A legkisebb lány, szépen halad az egyetemmel, már nem otthon lakik hanem a barátjával el aki dolgozik, csak ritkán jár haza pedig a városban maradt.
A középső fiú aki Pestre jár egyetemre, albérletben lakik, nem dolgozik, mindent fizetnek neki. A család egésze szereti.
A legnagyobb aki sokat dolgozik iskola mellett, az egyetemet is egy év késéssel kezdte és minden pénzét azért teszi félre hogy a jövőben könnyebben induljon, de még otthon lakik, de a család egyik felével semmilyen kapcsolata nincs.
Erről vagy határozottan róluk így mi jut eszetekbe?
Az első játssza a nagy nőt, a középső nyilván a látszatot kelti, műmájer.
Talán a legnagyobb gyerekkel tudnék azonosulni, mert van jövőképe, és elképzelése, tudja hogy szarországban élünk.
Nem hiszem el hogy három ennyire különböző élet egy család lenne.
A gyerekek boldogultak, ahogy tudnak, inkább azt mondanám el, mit gondolok a szülőkről: elcseszték. Ahány gyerek, annyinak egyformán mindenből kellene hogy adjanak, de ha jól sejtem, a pesti gyerek az atyaúristen, mert pestre jár egyetemre (húűha, berosáltam), na meg mert ő az egyetlen kicsi fuik, a két lány meg le van sajnálva. Gratulálok a szülőknek, így NEM kell gyereket nevelni.
Alapvetően mindegyik normális élet lenne. Egyedül azon akadtam fönn, hogy a legnagyobbnak a család egyik felével semmilyen kapcsolata nincs. Miért nincs?
Azt sem értem, mi az, hogy a középső fiút a család egésze szereti. Normális családban mindenki mindenkit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!