Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A Balogh vezetéknévhez László...

A Balogh vezetéknévhez László vagy a Csaba illik jobban?

Figyelt kérdés
A páromat Lászlónak hívják,az apukámat Csabának,és eközött a két név között vacilálunk:)
2010. jún. 8. 21:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

21:45

*leszólni, elnézést. :)

2010. jún. 8. 21:46
 12/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2010. jún. 8. 21:47
 13/30 anonim ***** válasza:
50%
Én akkor az első gyereknek az apja nevét adnám! Ha a második is fiú akkor a Csabát!
2010. jún. 8. 21:48
 14/30 anonim ***** válasza:
17%

Ennyire cigány név lett a Csaba?:S

Legyen inkább Armando

2010. jún. 8. 21:56
 15/30 A kérdező kommentje:
Dehogy lesz Armando!Se Karlosz,se semmi ilyesmi.Nem csúf nevet szeretnék a gyerekemnek.
2010. jún. 8. 21:59
 16/30 anonim ***** válasza:
69%

A Csaba jobban illik, de ha mindenképp lesz Laci, akkor az elsőszülöttnek illik adni az apja nevét.

És amellett, a párom pl. sosem értette, miért nem ő, az elsőszülött kapta az apja nevét, ahogy szokás, hanem a második fiú? ráadásul végig úgy gondolta gyerekkorában, h azt jobban szereti az apja, az öccsét.

Első fiúnak az apja nevét szokták, vagy

teljesen eltérnek, és nem viszi tovább senki.Én i s László Csabának nevezném. Végül is mindkettő királyfi :)

Mire az öccse jön, más fog tetszeni. De lehet hogy öt huga lesz. Adjátok így: Balogh László Csaba!

Vagy:Számoljátok ki számmisztikailag

a betűkből, melyik karmát szánjátok neki

2010. jún. 8. 22:23
 17/30 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a nagymamámék vacilláltak e két név között,a nagypapám László volt, de a Csaba is nagyon tetszett nekik. Végül az első fiú László lett (az apukám) és a második Csaba. Nekik ez bejött, de nem biztos, hogy lesz még egy fiatok, és stb. Azon a véleményen vagyok, hogy vagy legyen két neve, vagy a Csaba (a vezetéknév miatt).
2010. jún. 8. 23:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyetekben nem választanék tucat vezetéknévhez tucatnevet, de ti tudjátok.

ha ezek közül választani kell, akkor Csaba.

2010. jún. 9. 11:20
 19/30 anonim ***** válasza:
37%
Ha meg nem ezek közül kell választani, akkor a Lajos.
2010. jún. 10. 08:07
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem, mert rengeteg van már mindkettőből... én sem adnám soha apám, apósom, papa nevét. Az új kis ember megérdemel egy saját nevet:)
2010. jún. 11. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!