A Balogh vezetéknévhez László vagy a Csaba illik jobban?
Figyelt kérdés
A páromat Lászlónak hívják,az apukámat Csabának,és eközött a két név között vacilálunk:)2010. jún. 8. 21:30
2/30 anonim válasza:
Szerintem is a Csaba!!!
Jobban hangzik úgy hogy Balogh Csaba mint a Balogh László!!
4/30 anonim válasza:
Egyetértek az előzőekkel,nekem is a Balogh Csaba jobban tetszik:)
5/30 A kérdező kommentje:
Míg kicsi lesz Csabika,Lacika.Ha nagy Csabi,Laci.
Egyszerűen nem tudjuk eldönteni:)
2010. jún. 8. 21:40
7/30 anonim válasza:
ha ennyire tetszik mindkettő miért nem adjátok mindkettőt?
amúgy a csaba jobb:)9
8/30 anonim válasza:
Csaba..ne add a gyereknek az apja nevét..de én pl, a szűk családból nem is választanék..engem és anyumat uyganúgy hívnak.. és a frászt kapom, hogy közel a 30-hoz a családban még mindig a "kis" előnevet kapom...
9/30 anonim válasza:
Szerintem is Csaba. Maga a név is jobban tetszik, és a vezetéknévhez is jobban illik. Ne értsd félre, nem akarom leszólnia a párod nevét, de szerintem a Csabi aranyosabb. :)
10/30 A kérdező kommentje:
Mind a kettőt nem akarjuk,mert ha a következő is fiú lenne akkor a kettő közűl valamelyiket tudjuk adni:)
2010. jún. 8. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!