Mi a véleményed ezekről a nevekről? (Hanna, Bianka, Vivien, Kira)
Figyelt kérdés
Ezek közül szeretnék a kislányomnak vélasztani..2010. jún. 8. 20:38
21/31 anonim válasza:
Bianka, Hanna, Kira irritáló nevek, Vivien elmegy.
22/31 anonim válasza:
Nekem Bianka, Vivien nagyon nem tetszik. Hanna egyik kedvencem, Kira is jó...csak nekünk a szomszéd macskáját hívják így és nem bírom elképzelni hogy így hívjanak egy embert. :D
23/31 anonim válasza:
Pont azokat a neveket soroltad fel, amelyek nekem is nagyon tetszenek :) Főleg a Bianka és a Vivien :) A Kíra nem tetszik épp annyaira.
24/31 anonim válasza:
20.47-es nem ismered véletlenül a Death Note-t??:D
Szerintem csodás név mind...a Vivien nekem túl semmilyen, az annyira nem. Az én két kedvenc nevem a Kira és a Hanna. :D
Szerintem azt nézd meg, hogy melyik passzol legjobban a vezetéknévhez.:)
25/31 anonim válasza:
Mindegyik tetszik. Én a Hannát választanám:)
26/31 anonim válasza:
Sok Vivient ismerek, kicsit is nagyot is, és szerintem szép név. Én ezt adnám a lányomnak, nem érdekelne hogy tucatnév, mert belőle csak egy lesz. :)
27/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszókat.8hét múlva születik a pici.
2010. jún. 9. 16:10
28/31 anonim válasza:
Kíra a kislányom úgyhogy az nagyon:):)
22/L
29/31 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-06-08 20:47
csak megsúgom neked okoskám hogy a Killer a gyilkos angolul nem a Kira
30/31 anonim válasza:
Szerintem a Kíra gyönyörű név.Hanna és Vivien elmegy.Bianka nem tetszik.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!