Joseph, Jermaine, Jamelia, Juliana, Aliyah. Mit gondoltok ezekről a nevekről?
A férjem külföldi,állapotos vagyok.
Gondoltam,ha már egyszer külföldi a párom,akkor kihasználom és valami szép külföldi nevet adunk neki.Az első kettő fiú név,az utolsó kettő lány.
Így kell őket kiejteni:Dzsozef,Zsörmen,Dzsemélia,Dzsuliáná.
A párom "Juliana"ra szavaz,így szeretné elnevezni az anyja után a gyermeket,viszont nekem nem nyeri el a tetszésem.
Megállapodtunk abban,hogy én is adok neki egy nevet és ő is.Így tehát a "Juliana" mindenképp marad.De mégis milyen név passzolna még hozzá?:)
Köszönöm a véleményeket előre is :)
Most fiad lesz, vagy lányod? Mert ha már fix lánynevet választottatok, akkor miért a Joseph és a Jermaine?
Nekem igazából egyik sem tetszik a felsoroltak közül. Persze vannak olyan vezetéknevek, amihez nem passzol egy egyszerű magyar vezetéknév, de azért én nem esnék túlzásokba. Olyan nevet választanék, aminek van magyar megfelelője is, pl. Olivia, Victoria, Emilia - olyasmi, amiről nem az jut az ember eszébe, hogy a szülő csak arra várt, hogy minél extrémebb nevet adhasson a gyerekének. De pl. a Jamelia és Aliyah neveket amerikában élő rasztahajú afroamerikai nőknek tudom elképzelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!