Mi a véleményed ezekről a nevekről? (Hanna, Bianka, Vivien, Kira)
Figyelt kérdés
Ezek közül szeretnék a kislányomnak vélasztani..2010. jún. 8. 20:38
11/31 anonim válasza:
Nálam a Kira és Vivien a nyerő! Sokáig a Kira nevet szerettük volna adni a kislányunknak.
12/31 anonim válasza:
A Bianka és a Kira túl idegenek.
13/31 anonim válasza:
A Hanna tetszik a legjobban, de a Bianka is jó =)
A másik 2 egyáltalán nem tetszik... Bár a Vivien a legrosszabb!
14/31 anonim válasza:
Hát én nem tudom, hogy a Hanna milyen tucatnév, mert én eggyel sem találkoztam.
A Bianka jó név (bár nekem annyira nem jön be, mert így hívják azt a csajt akit nagyon utálok).
Sok Vivient ismerek de mindegyik hülye :S.
A Kira tetszik (így hívják Endi lányát a Hooligansből) :D.
15/31 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Hanna tetszik, de az nagyon :)
De a Kira sem rossz.
16/31 anonim válasza:
hát én nem tudom de az én környzetemben a vivien tucatnév lett. szóval az nem adnám. A hanna nekem zsidós név. Bocsi de nekem ez a véleményem és a kérdésedben erre voltál kiváncsi. A bianka az szép név. a kira meg különleges és fiatalos
17/31 anonim válasza:
Hanna: szerintem aranyos, ez tetszik a legjobban.
Bianka: ez a név is szép:)
Vivien: sajnos mindig egy nagyon buta és közönséges, flegma lányra asszociálok a név hallatán, szóval nem tetszik. (amúg y azért mert ismerek egy ilyen Vivien nevű csajt)
Kira: nem tetszik, de nem tudom, hogy miért.
18/31 anonim válasza:
1. vagyok, a Vivien. :D Nem tudtam, hogy ennyi ember tartja katasztófának a nevem. :D Amúgy kérdező, ha segít Vivinek becéznek, de azt nem szeretem, a Vivient igen, és anyum persze 23 évesen még sokszor Vivikézik. :D És nem tartom magam hülyének! :D
19/31 anonim válasza:
Az én kislányom Hanna lett volna,de az unokahugi Johanna és ezért végül Mira lett. Hanna nekem nagyon tetszik!
20/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Vivien!Egyik legjobb barátnőm is Vivi! Ismerős kislánya is Vivi!Nagyon szép név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!