Ez nem túl nőies autó egy 19 éves srácnak, és nem túl magas az ára?
Első autóm lenne, de sokan leszólták, hogy nőies. Konkrétan ezt az autót néztem ki, mert ár/érték aránya nagyon jó.
2,3 M-ért adják.
Nem értem, miért gondolod azt, hogy végigkarcolnák az oldalát, vagy megrongálnák.
Az egyik srácnak 645-ös BMW-je, van akinek vadiúj fehér Golfja (ami 5,5M volt), van akinek új Laguna coupe-ja.
És senki sem rongálta meg eddig...
uhh. 19 évesen még gimibe jársz???
najó, hagyjuk.
barátnőm gyönyörű volvo s80at nézett ki magának. 8éves kocsi, és 1 milla.
sztem a bmw gáz, és egyre inkább a primkók sajátítják ki. ha stílusos szeretnél maradni, akkor nem ezt veszed, hanem valami különlegesebbet, de legalábbis nem ilyen cigányvajda verdát...
2,3-ért meg eszetlenül drága ez a kocsi....
Bár, én lány vagyok, és nagyon tetszik ez az autó. Egyáltalán nem tartom nőiesnek. Egy pár házzal odébb lakik egy fickó az ő autója is ilyen színű, csak az Volvo.
Jól választottál, szerintem.
Azért járok 19 évesen gimibe, mert egy évet Miamiban voltam nyelvet tanulni még másodikos koromban. De, amúgy rengeteg a 19 éves végzős, tudod, akik késnek egy évet...
De, látszik hogy ez a te műveltségi szintedet bizonyítja.
Végszóra, és pusztán jószándékból:
- Ez itt nem Miami..
- Asszimilálódj, vagy szívj.
- vagy emigrálj mint a többiek.
ja, szóval te drogos vagy.
Értem már a viselkedésedet :-)
Hát sjanállak, hogy nem érted amit írtam..
Ezért kár volt Miamiba menni..
Asszimilálódj = alkalmazkodj
Szívj = vállald hogy szivatnak (mást úgyse tudsz tenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!