Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenbe beleszól a nevelőanyá...

Mindenbe beleszól a nevelőanyám, nagyon idegesít mit tehetek? 16/l

Figyelt kérdés

Apaék 8 éve vannak együtt 6 éve költöztek össze a nevelőanyám lakásába úgy hogy apa kifizette a volt férje részét így közös a lakás.

2 hónapja költöztem oda mert anya nagyon megváltozott a párja miatt aki iszik és már anya is egyre többet.

A nevelő anyámnak van egy fia aki már egyedül él és egy 14 éves lánya aki velünk.

Olyanokba szól bele hogy egyek az iskolába pedig utalom az ottani ebédet.

Hogyan vagom a zömlét, kiflit kb kinevet.

Hogy miért nem veszek sapkát meg sálat.

Miert nem megyek el hétvégén a barátaimmal.

Az ő lánya már most bulizik meg kocsmába jár nem részeg de iszik.

A azobám elrendezésébe is beleszól hogy igy meg úgy jobban nézne ki.

Hogy miert kötöm mindig össze a hajam.

Meg gyorsan zsírosodik a hajam és baba hibtóporral szórom be ami nem látszik mert nagyon világos szőke vagyok. Erre hogy miert nem mosom meg. Igy kb minden másnap moshatnám.

Miert nem festem picit magam a pattanasikra egy pici korektor meg szempilla festek meg azt mondja elvisz kozmetikushoz hogy kilegyen szedve a szemoldokom meg festve.

A 14 éves lanya bb krémet hasznal szolizik heti 1-2x ő meg kozmetikus körmös fodrász.

Ő is álandóan megy vagy fodrászhoz vagy körmöshöz.

Azt is meg szolja hogy nagyob fiúsan öltözök hordhatnék szűk pólót nem fiu polókat meg farmert vagy cica nacit.

2018. febr. 25. 16:28
1 2
 11/11 anonim válasza:
75%

Ne haragudj, de én örülnék, ha anyám a kozmetikussal stb jönne fel, hogy menjünk el stb.

Tedd össze a két kezed érte... hidd el, egyszer majd megköszönöd... nagyon magától érthetődőnek veszed, hogy elfogadnak ott. Pedig te vagy az új, neked kellene alkalmazkodni, örülj, hogy egyáltalán így állnak hozzád könyörgöm...

2018. márc. 25. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!