Meghalt a nagyim aki a nevelőanyám is volt egyben. Hogyan szedjem össze magam?
Részvétem.
Szedd össze magad. Gondolj bele, hogy a nagyid mit akarna. Milyen szomorú lenne, ha most látná, mennyire összezuhantál. A gyász nem könnyű, sírj ki magadból mindent. Utána kelj fel, és menj dolgozni. Élj úgy, hogy a nagyid büszke legyen rád. Alapíts majd családot. Találd meg életed társát.
De kerüld az olyan felesleges és kegyezlen gondolatokat, hpgy magányos vagy, fölösleges vagy, stb. Nem szabad. Ezek felesleges, sok energiát pazarló gondolatok, melyet a nagyid sem helyeselne most.
Éld meg a gyászr, zárd be a nagyid a szívedbe örökre, és keresd meg saját életutad.
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok. Nekem egy éve halt meg. Engem is ő nevelt a tróger szüleim helyett, és nagyon hiányzik. Jó lenne megint csak úgy átmenni ebédre, vagy beszélgetni, itt lakom két háznyira tőle. Nagyon sokat sírtam, már egy picit könnyebb lett. De szerintem elmúlni sosem fog. Azóta se bírtam kimenni egyszer sem a temetőbe. Pedig mindig elhatározom, de nem megy...
Könnyebb lesz idővel, azt a sz..rt meg ne szedd, nem segít csak tönkretesz, gondolom a nagymamád sem azt szeretné. Sírd ki magad néha gubbassz otthon, de az élet megy tovább, ő is ezt szerette volna hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!