Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok akik korán leléptek...

Azok akik korán leléptek otthonról, hogyan tettétek?

Figyelt kérdés
20 éves leszek,a szüleim nem törődnek velem, vagy éppen minta szülőket akarnak játszani. Mintha csak hibát követnék el az egész életemben. Sokszor gondolkodtam már, hogy fogom magam és lelépek, de nincs miből és hova. Elzártan neveltek se barátnőm... Van egy kapcsolatom, de a nyakára én se akarok menni. Meg sose tudni, hogy mi lesz velünk. Aztán onnan is mehetnék. Tesóm diák munkából él+ő koleszos, magának fizet szinte mindent, nem szeretnék még én is rajta élni. Mamám beteg, kevés kis nyugdíjból él. Nem tudnék sehova se menni. Mit tegyek? Úgy hiszem az lenne a legjobb, ha elkezdenék suli mellett diákmunkázni és össze gyűjtenék egy kis pénzt.
2018. febr. 24. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Menekülj. Az alkoholista mindent és mindenkit tönkretesz maga körül és nem is érzi a sulyát... A bagot üldözik,de érdekes h bagosok nem kerülnek hiradoba h szétverték a családjukat,ezzel kéne inkább foglalkozni, h már a fél ország alkoholista és vmilyen gyogyszerfüggő. Mondjuk az itthoni körülmények okot adnak a pialásra sajnos.. :(
2018. febr. 24. 14:38
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Elmentem dolgozni, és 21 évesen leléptem.

NEM diákmunkázni, meg kis pénzt félretenni, hanem rendesen dolgozni, 8-10 órában, és mellette esti OKJ-t csináltam. Ennyi volt a titok.

2018. febr. 24. 15:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz volt? Igen, nagyon.

Nélkülöztem, eleinte eléggé, néha prizsis zsömle volt egy hétig.

Megérte? Maximálisan.

2018. febr. 24. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:

én 20 évesen érettségiztem, aztán albérlet-meló. Ha kiveszel egy albérletet, akkor nyomni kell a melkót bármilyen szar is, mert fizetni kell a szobád/lakásod.

Viszont azt csinálsz amit akarsz, vagy megválogathatod a lakótársaidat, akikkel amúgy már egyenrangú leszel, bármilyen idosek is. Ez a tanácsom, sok sikert!

2018. febr. 25. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy próbáld kihúzni a sulit, ha lesz valami papírod róla bármilyen szar is, utána meló mellettt drágább, nehezebb, elvégezni bármit is, ha lesz a munkád mellett idod, lehetoséged rá. Tapasztalatokról írok, amik nem CSAK az enyémek!
2018. febr. 25. 08:27
 16/16 anonim ***** válasza:
En is ilyentajt leptem le. Kerestem munkat magamnak, egy-ket honapig probaltam annyit felrerakni (mert hazaadtam a fizumbol), amennyit tudtam es mikor meglett annyi, hogy ki tudtam fizetni egy albit kaucioval stb, plusz nemi tartalek, na akkor mentem is.
2018. febr. 27. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!