Hogyan rakjam ki otthonról a tatát?
"ez már 10.pasi kb,de erről nem ő tehet,tényleg nem voltak normálisak" ? mindenki szembejon az autopalyan esete.. egyrol kettorol meg elhiszem, de ha mar tizedszerre valaszt idiotat, arrol bizony o tehet.
Jo viszony? Hogy ratokmaszik, a gyereket nem hagyhatjatok nala, idegen fa szit hoz a nyakatokra?
Viszont a tenyek: ha jol veszem ki a leirtakbol, a haz anyade nem a tied. Ami azt jelenti, hogy ha valaki valakit kirakhat jelenleg, az o benneteket.
Viszont: hazassag elotti kulonvagyon meg hazassag eseten se osztodik, sehany ev utan se (jol is nezne ki), az csak az ove, halala utan ti oroklitek es pont. HA osszehazasodnak, akkor viszont hazastarskent orokolne egy gyereknyi reszt az uj szabalyok szerint.
Tudtommal (de ezt erdemesebb ugyvedtol kerdezni) elettars eseten ilyesmi nem jatszik.
Mar persze ha onkent nem irja pl a fel hazat a nevere, mert ehhez minden joga megvan, amig el a haz az ove, azt csinal vele amit akar.
Ha valaki eletvitelszeruen es bejelentve lakik valahol azt onnan eleg maceras kirakni akkor is, ha jogcim nelkuli lakashasznalo, de azert nem lehetetlen.
Sose értettem ezt a "nem szólok neki, hogy jó viszony maradjon" dolgot.
Bakker, akkor most képmutatásból vagy jóban vele?
És amit a gyerekedre meg a családodra költhetnél, azt az anyádra költöd, aki igazából tudna dolgozni a "tatával" együtt???
Na én ezért alapítottam úgy családot, hogy megvettük a SAJÁT házunkat (saját önerőből, hitelből), ami a mienk, és senki nem költözik be hozzánk "önkéntes lakásfoglalóként", és senkire nem vagyok ráutalva, és senki rezsijét nem kell fizetnem... csak a jó viszony kedvéért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!