Miért "kötelező" gyereket szülni?
Párommal 8 éve vagyunk együtt, együtt is élünk lassan 4 éve, élettársi kapcsolat szintjén.
Sosem akartam gyereket, egyet sem. Nem vagyok kompatibilis a gyerekekkel, sosem vonzott a szülés. Inkább a karrieremre és a 2 kutyámra koncentrálok, páromat imádom, a kapcsolatunk nagyon jó.
De a szülei sajnos elkezdték a szokásos "hol az unoka?"- hisztériát. Régimódi, bigott vallásos család, bekövült értékekkel és elavult családi hierarchiával (pl. a nőnek kuss a neve, stb.). Azon is megbotránkoztak, hogy esküvő előtt feküdtem le a párommal (esküvőt sem szeretnék..). Amikor megtudták, hogy ateista vagyok, egyenesen én voltam a Gonosz Nőszemély.
Az én szüleim abszolút mellettem állnak, támogatnak a döntéseimben.
Én kerülöm őket, más városban is élünk (mi Budapesten, anyósék Pest megye külső részén), de folyton megy a hiszti az "öregek" részéről, miszerint ha mennék hozzájuk, ők biztos meggyőznének az igazukról, személyesen.
Párom már a haját tépi tőlük, nincs nap hogy ne csörögjön a telefonja az unoka-téma miatt... Már fel sem vesszük a tőlük beérkező hívásokat.
Szívem szerint elküldeném őket a jó véres bánatba...
Mit tehetnék?
25N, 26F
Kérdező, ne foglalkozz vele, ha intoleránsék "defektesnek" vagy akárminek tartanak. Ők csak fekete-fehérben képesek gondolkodni, van a szerintük "normális", meg a "nem normális"...
A valóság ezzel szemben az, hogy mindenki első sorban a saját életéért felelős, a saját életét kell úgy élnie, hogy jól érezze magát benne.
Nem nagyon értek egyet azokkal,akik szerint hazudozni,kamuzni kell!
Utálom az ilyen embereket,akik valamilyen vallás vagy elv mögé bújnak,és ezzel palástolják,hogy ők nem akarnak felnőni!
Az anyósodék teljesen gyerekesen viselkednek!Nem nagyon akarják tiszteletben tartani,hogy te másként gondolkodsz!
Ha az ilyen embereknek senki nem mondja meg a magáét,sosem tanulják meg,hogy a világ nem körülöttük forog!
Oviban inkább már azt tanítják meg,hogy nem lehet mindig az,amit én akarok,korábbi hozzászóló!
Megmondod nekik, hogy NEM szülsz és kész.
De ha igazán durva akarsz lenni, kérdezd meg, mikor nyalták-szopták egymást utoljára, ugyanolyan sértő az ő kérdésük is feléd.
85-ös vagyok, és én az ezredik méhemet-vaginámat firtetó kérdésre visszadobtam a labdát, az Ő orális szexuális szokásaikat firtatva.
Hirtelen leakadtak rólam :D
87-es, leszarom, mi bűn, mi nem, az ilyen vallásos akassza fel magát.
Amúgy is ők kefélnek félre mindenkivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!