Segítseg kellene abban hogy németorszagban milyen törvény van a házasság törésre? Római katolikusok vagyunk. Csak diszkrét választ kérek.
Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 15:45
11/19 anonim válasza:
2018-ban, egy szabad világban, komolyan nem lehet szabadon gyakorolni a hitedet? A nagy liberális, elfogadunk mindekit világban nem lehetsz vallásos? Nem nevetséges? :D
12/19 anonim válasza:
Lehetsz vállasos,de másokra ne erőszakolják rá az ostobaságaikat,ha a házasság szar és nem lehet megjavitani az kukába valo. Én is elváltam. Nincs lelkiismeretfurdalásom, mert végre normális férfi van melettem, nem olyan aki nem tisztel és mindenkit ágyba visz,de ezt persze keresztényi férfinak lehet fére lépni a nő meg fogja be a pofáját..
13/19 anonim válasza:
Nekem nem úgy tűnik, hogy a kérdező bárkire bármit rá akart volna erőszakolni...
14/19 anonim válasza:
Nincs ilyen törvény szerencsére,különben már itthon is elég sok kövét kéne összegyüjteni,főleg h egyre több a nyitott házasság.. Ha ebbe hiszel türd el a megcsalást,v kérj kövezést. Agyam eldobom. Tuti kamu provokáló kérdés ez is..
15/19 anonim válasza:
Fura kérdés! Ha nem léptek félre, akkor eszetekbe se jut a katolikus hitetek? :( Csak akkor veszitek elő a Biblia és a Tízparancsolat tanítását, amikor már attól rettegtek, hogy elkárhoztok? Ne féljetek, Németországban is lehet gyónni,
pénzért bűnbocsánatot vásárolni.
A lelkiismereti problémákat meg majd lemeccselitek egymás között: Ámen!
16/19 anonim válasza:
Németország...na ez pont az a hely, ahol rakják a nagy vallásost, templombajárnak, de hogy milyen kupit tudnak rendezni, meg orgiákat, öröm nézni....(tudom, mert az alsó szomszédunk német volt - már meghalt :D - de, hogy házas létére több nőt láttam nála, mint valaha összesen :D)
17/19 anonim válasza:
9-es, de elválhat minden további nélkül.
A polgári jog - ami a lényeg - nem tiltja, az egyházi hülyeség meg kit érdekel.
Nem házasodhat mégegyszer templomban ha elvált, ennyi :D
18/19 anonim válasza:
Jogilag nyilván elválhat, de feltételeztem, hogy a kérdező vallásos, a katolikus vallásban pedig nem létezik válás. A kérdést szerintem erre hegyezte ki, de ha nem akkor úgyis mondja. Abba meg senkinek sincs joga beleszólni, hogy ki mit gondol komolyan vagy tart be.
19/19 anonim válasza:
A polgári esküvő az jogi dolog pusztán, és félre dugni nem büntetendő.(Nyilván vannak országok, államok ahol máshogy van). Az egyházi esküvő tejesen másról szól, mint a jogi. Két külön dolog. Az megint egy másik kérdés, hogy legtöbb országban az egyházit elfogadják polgárinak, de attól mg nem lesz büntetendő egy félre dugás, de kettő sem. Józan ésszel is, attól még nem lesz alapban szar egy kapcsolat, ha igen, ott már bibi volt, de pl ha megüt valaki, annak már jogi következménye is van, az már hatásdal van a házasságra jogilag és mindenhogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!