Ti készítetek a férjeteknek reggelit?
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Köszi a válaszokat!
Nem. Mert nincs és ebben az országban nem is lehet
18F
Nem, mert hajnali 4-kor indul és ilyenkor még nem reggelizik.
De ebédet, vacsorát készítek, nem érzem rangon alulinak.
Változó. Néha igen, néha nem. Mivel én enyhe túlzással akkor fekszem, amikor ő kel, ez előző nap történik (ha ő készít magának reggelit, az is előző este van). A süti, zabkása és a rántotta is remekül eláll másnap 6-ig, amikor a munkahelyén megeszi.
Miért? Mert szeretek főzni és kedves vagyok. Na jó, nem, de őt kedvelem. A kókusztejkészítés maradékát is fel kell etetni valakivel, illetve rossz lenne engem 20 pogácsával itthon hagyni, de ha elvisz 15 darabot, az máris jobban passzol a szálkásításomhoz :) Szinte ugyanannyi meló sokat sütni, mint keveset, úgyhogy kihasználom. Sokszor a süti egyik része az ebédhez tartozik, a másikat másnap viszi, praktikus.
De ha épp nem adódik valami édes vagy sós süti, ő főz magának reggelit. Az ő reggelije, logikus, hogy ő készíti, főzni ugyanúgy tud, csak ahogy már írtam, néha beleesik a szórásba vagy kedvem van sütni egyet, még akkor is, ha nem eszem belőle.
Jut eszembe, papíron nem férj, de ez szerintem teljesen mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!