Ti készítetek a férjeteknek reggelit?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Köszi a válaszokat!
2018. febr. 17. 13:38
11/21 anonim válasza:
Nem szoktam reggelit készíteni neki. Mivel nem tudhatom mit szeretne enni, szökő évente reggelizzük ugyanazt.
12/21 anonim válasza:
Persze, addig is felébredek :D
13/21 anonim válasza:
Nem én csak a kutyámnak szoktam.
14/21 DuplaKV válasza:
Mikor egyezik az időbeosztásunk, akkor igen. Pl.: Ma ügyeletes, hajnalban ér majd haza, így tuti, hogy nem fogok neki csinálni, mert délig fog aludni.
(Mondjuk általában ugyan azt esszük mindketten, de ha másféle kaját kéne csinálni, akkor nem biztos, hogy készítenék neki.)
15/21 anonim válasza:
Nem
3 muszakban dolgozik igy minden heten maskor issza meg a tejeskvjat
Mast nem eszik
Amugy meg felnott ferfi csak tud onteni egy poharba kvt meg tejet ...
16/21 anonim válasza:
Nem.még a kávét sem engedi h elkeszitsem neki!nem szereti :P mindig mondja h majd magának készít.amúgy nagyritkán (kb negyedévente) szoktam kérni h nekem készítsen szendvicset :)
17/21 anonim válasza:
Nem, mindenki magát látja el, a gyereket pedig közösen.
18/21 anonim válasza:
Nekünk kb erre ment rá a kapcsolatunk.
Exem kb annyiban tudta mérni a szeretetet és a gondoskodást, hogy de én igenis keljek fõl, ha õ kel, csináljak neki kávét, és üljek oda amíg megissza.
Stb
A halálba csesztetett ezzel és hasonlókkal.
Eljegyzés után pár hónappal otthagytam.
19/21 anonim válasza:
Szoktam igen, de általában inkább ő csinálja nekem a reggelit.
20/21 anonim válasza:
Igen. Együtt szoktunk reggelizni, felváltva készítünk valamit kettőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!