Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban kizáró tényező egy...

Valóban kizáró tényező egy férfinél a "kiszemelt" hölgy, ha már van gyereke az előző kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Sok helyről hallottam ilyet, h olyan nővel szóba sem áll az adott férfiember, aki már gyermekkel rendelkezik, de ha megismer valaki egy számára érdekes embert ez valóban lényeges? Ha minden klappolna külső, belső szinten akkor is ezt mondanák az ezt hangoztatók?

Azért kérdezem, mert én kicsit mást tapasztaltam ill. mást gondolok, érdekelne a véleményetek!

2010. jún. 8. 13:38
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

igen, a felnőttekkel véleményem szerint is több a probléma....ex, anyós....ne is mond!!!!

mellesleg tényleg lehet imponáló a gyerek, én felnőttebb lettem tőle, ismerősöm mondta, h a velem egykorú lányok, hasonló külsővel egy rántottát se tudnak összeütni

2010. jún. 8. 15:46
 22/24 anonim ***** válasza:
54%

1,Lehet, hogy ez olyan "állati" dolog. Ha jön egy új hím az álltalában megöli a nőstény kicsinyét mert a saját utódait akarja nevelni. Lehet ez az ösztön dominál pár embernél persze jóal szolidabban. Ő akarna babát a nőtől de nem tolerálja más utódját.

1,b:De lehet, hogy egyfajta vetélytársnak látja azt a gyereket. Végülis a nőnek egy kötötség s teljes mértékben nem bírtokolhatja így őt a férfi, mindig lessz egy plussz melettük bármilyen rossz vagy jólnevelt is a gyerek. Úgyérezheti, hogy osztozni kell vele a nő szeretetén vagy egyszerűen nemhajlandó annyi energiát adni a dologba ami még a gyereknek is járna.

2,Persze van aki ennek az ellenkezője s teljes mértékben elfogadja s szereti azt a gyereket, sok év együttélés alatt valamennyire az ővé is lessz. Az ilyenek szerintem apatipusok, alapból gondoskodóbbak s torelánsabbak oly szinten, hogy nemcsak a nő de a gyerek is boldognak érezheti magát melette. És minden nőnek jól esik látni szerintem ha a párja törődik a gyerekével (bárki is az apja).

2,b: Egy nő ha egyedülálló anya az mindenképp rátermettséget s önállóságot igényel, van akinek ez inponál s vonzódik hozzá mivel a leendő közös babáknak is jó dolga lessz. (mivel már levan "osztályozva" anyaszerepben).

2,c: Végül persze az a férfi is létezik aki szintén látja mennyire önálló s erős ember az egyedül álló anya. De neki nem kell mivel "túl nagy falat", nem tudja leküzdeni őt. Az ilyen szerintem nem is egyenrangú partnert hanem leigázandót keres.

2010. jún. 8. 22:36
 23/24 A kérdező kommentje:
igen, ezek tök igazak amiket írtál.....köszönöm
2010. jún. 9. 08:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Két haveromnak bejött a kisgyerekes anyukàval kapcsolat, elsönek 5éves màsodiknak 14éves lànya lett:) Nekem is csak félig és nem a kislànnyal volt gond inkàbb az exemmel és a csalàdjával. Egyik lányos anyuka ismerősöm is megtalálta a pàrjàt és nagyon boldogok. 1,5-5éves és egy gyerekkel simán bevállnám mégegyszer. Újszülöttel sok a baj :( megölhet a kapcsolatot. Iskolàssal tanúlni kell...kamasz meg bolond. A nő szülein, ismerősein múlik minden. Haggyák e a lányukat boldognak lenni, vagy hozzá kötik a gyereket....Szóval nálam nem ...F/30
2017. jan. 31. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!